Arama sonuçları: *

• Users: f0ze
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. f0ze

4-5 saatlik uyku ile nasıl hayatta kalabilirim

Sınava hazırlık için 6 saat uyuman lazım ki çalıştıkların aklında kalsın. 4 saat uykuyla verimli çalışmayı bırak yanlış şekilde çalışırsan hataların artabilir. Min 6 saat uyuman gerekiyor. Karar sizindir.
  2. f0ze

Reçetesiz antidepresan alımı

Bir sitede az çok bilgi verilmiş, ve reçetesiz alınabildiği belirtilmiş ancak doktor kontrolünde olmadığı sürece bu tarz ilaçları kullanmanız sakıncalı bir durum oluşturur, mutlaka bir doktora muayene olup, danışınız. https://www.dipsizforum.com/konu/2957/selectra-ne-ise-yarar/
  3. f0ze

Concerta subay olmaya engel mi

Başvuru yap, spor ve mülakatı geçtikten sonra sağlık raporunu alırken sorulursa cevap verirsiniz. Her hangi bir problem olacağını sanmıyorum. Deneyebilirsiniz. 👍
  4. f0ze

Sosyal fobi derken, kendi sorununuz ile ilgili görüşünüzü paylaşabilir misiniz ?
  5. f0ze

Kullanma sebebi nedir ?
  6. f0ze

Sahurda yemek yedim az uzanayım derken ezan okunmuş su içmedim

Normal şekilde tutabiliryorsan yine tutarsın. Fazla zorlanacağı sanmıyorum. 👍
  7. f0ze

Anksiyete (kaygı) bozukluğu nasıl düzelir?

Her insanda illa ki bir az çok olabiliyor. Ancak bazı insanlarda ciddi dereceye ulaşabiliyor. Aklınıza geldikçe farklı şeylerle meşgul olup, unutmaya çalışmak pozitif olarak yorumlamak mantıklı olandır. Gerekirse profesyonel olarak yardım almanız doğru olabilir.
  8. f0ze

Akraba Evliliğinin Zararları

Sadece akraba evliliği değil. Kişiler evlenmeden önce kendilerine sma testi, gibi vs testler yaptırarak gerekli önlemleri alması gerekiyor. Bu akraba evliliği muhabbeti kimine göre çok olumsuz kimine göre sorunsuz bu nedenle hiç bir kan bağınız olmayan biri ile bile evleseniz bu tür üzücü...
  9. f0ze

Boğaza nasıl dur denilir? Enerji veren yiyecek öneri

Diyemezsin. Yemeyeceksin. Haşlanmış yumurta, elma, muz, vs vs.
  10. f0ze

Boyum daha ne kadar uzar

Belli olmaz, ancak tahminimce en az 8-10 cm daha uzayabilirsiniz.
  11. f0ze

Alerjik rinit kronik sayılır mı?

Mümkün olacağını pek sanmıyorum. Çok ağır semptomlar olmuyorsa muaf olman mümkün olmayabilir.
  12. f0ze

Alerjik rinit kronik sayılır mı?

Ne gibi ? Rapor almak içinse zor olur.
  13. f0ze

Kaşıntı sonrası kabarıklık ve kızarması

Sağol.
  14. f0ze

Geçmedi, krem, hap, çift kol her ay iğne yinede geçmedi.
  15. f0ze

Bende de olmuyordu arada oluyordu sonra hep olmaya başladı. Doktora gitmeniz iyi olur.
  16. f0ze

Ürtiker (kurdeşen) alerjik reaksiyona benziyor. Hastaneye gidebilirsiniz. Kronik ise geçmiş olsun. Bende uzun yıllardır var.
  17. f0ze

Korona oldum dua edin

Geçmiş olsun.
  18. f0ze

Her yerim kaşınıyor!

Ben çok doktora sordum sebebi bilinmiyor. Vücut herşeye alerjik reaksiyon verebiliyor. Bir milyoner veya milyarder olsaydık yurtdışından özel hastanelerde belki daha etkili bir çözüm bulunabilirdi. Kaç yıldır düşünüyorum 18-19 yaşıdan sonra bir başladı durduk yere yıllardır devam ediyor. Neyse...
  19. f0ze

Her yerim kaşınıyor!

Yıllardır ürtiker hastasıyım ve dediğim gibi oluyor. En geç 1 saat içinde düzeliyor. Tabii ki hastalık ürtiker değil de farklı bir hastalık ise o ayrı olabilir. Ürtiker baş belası bir hastalık hele ki kronik ise geçmiş olsunlar. Çözümü bulunmuyor. Kaç yıl xolair iğne çift kol vuruldum boşa...
  20. f0ze

Her yerim kaşınıyor!

Anlattığınız kadarıyla alerjik bir sorun gibi büyük ihtimalle ürtiker çıkıyor. Genelde çıkar ve 30 dakika 1 saat içinde geçer. Genelde doktorlar antihistaminik haplar veriyorlar. Önemli olan bakalım sizin alerjik durumunuz yiyecek veya her hangi farklı bir şeyden mi kaynaklanıyor ? Yoksa...
Top Bottom