Arama sonuçları: *

1. fatik1881

Babamın Hatalığı Bulanamıyor

yeditepe üniversitesi koşuyolu hastanesi gidin ben orda akciğer ameliyatı oldum hiçbir hastane tehşiz koyamamıştı bunlar yuzde yuz bulur
  2. fatik1881

Babamın Hatalığı Bulanamıyor

İstanbul da mısın
  3. fatik1881

OKB Hastalığı ile ilgili psikoljik hastalığım

yalan olmasın ben 2018 de gittiğim zaman bakırköyden rapor istemişlerdi belkideğişmiştir
  4. fatik1881

OKB Hastalığı ile ilgili psikoljik hastalığım

Okb bende vardı kafayı yiyiyodum az kalsın mutlaka psikolog git çok kötü olursun takipsizlikten bu arada okb askerlik için engel değil
  5. fatik1881

🚨 SAĞLIK RAPORUNDAN ARTIK PARA ALINACAK!

❤️
  6. fatik1881

Xanax ile alkol icilirse ne olur

7. fatik1881

Xanax ile alkol icilirse ne olur

ben daha önce Xanax kuladım adamı öyle bir hale sokuyorki havada uşyorsun resmen sakın deneme kalp dayanmaz
  8. fatik1881

El uyuşması , hareket ettirememe

teflefon harıcı oluyorsa nöroloji git
  9. fatik1881

ön çapraz bağda tip II HASAR izlendi?

Ağrı için bana botox yapmışlardı istanbuldaysan bezmialem doçent doktor volkan Yurdakul tavsiyem
  10. fatik1881

ön çapraz bağda tip II HASAR izlendi?

Sakın ameliyat olma ben dede oldu aynısı ortopedi ameliyat lazım dedi başka hastadeki doktor ameliyat olursan felç kalma riskin var dedi sen en iyisi fizik tedavi basla istersen ortopedi doktoru öneririm
  11. fatik1881

Karaciğerim gidik mi?

Karaciğer Yağlanması Belirtileri var bedede varddı bol su dıyet yaglı yemekler den uzak durman lazım en az gunde 45 dk dusuk tempo yurüyüş ana muklaka doktor kotrolu lazım gastroenterolog veya dahiliye uzmanına başvurarak değerlendirme ve tedavi için randevu almanız uygun olacaktır.
Top Bottom