Arama sonuçları: *

1. H

finasterid ilacı kullanmak

1 ay önce gittiğim dermatolog önerdi. Ama ben gene de işimi sağlama alıcam, bir doktora daha sorucam.
  2. H

Sizce bu jinekomasti mi ?

Jinekomastinin daha önce geçirmiş insanlar tarafından az çok anlaşılabileceğini düşünüyorum fotoğraflar ile. Detaylarıda yazdım hatta konuya. Kesin bir kanı koymak mümkün değil tabii ki ama genede fikir almakta bir sakınca görmüyorum. 1660314559 nereden anladınız ?
  3. H

Minoxil kesinlikle sac cikartiyor çoğu kişide. Finasterid erken müdahele edilirse çıkartma ihtimali var.
  4. H

Doğal yollar ile arttirmayi birak koruyamazsin bile. Bir nebze ertelesin belki %5 fln 1660403782 Şakaklarda gerileme var mı ?
  5. H

Genetik dökülmeyi engelleyebilecek 2 adet fda onaylı ilaç var dostum. Bunlardan birisi minoxil sprey (kafaya uygulanır) diğeri ise finasterid etken maddesi, oral hap şeklinde alınır. Bu ilaçların bilinmemesinin sebebi yan etkileri yüzünden korkulması ve gündeme gelmemesi. Finasterid kullanan...
  6. H

Haklısın.
  7. H

İyi günler dilerim hepinize. Bu ilacı aranızda kullanan var ise bir sey danışmak istiyorum. 19 yaşındayım, genetik dökülmem var. Bu ilaca başlayıp kurtarmak istiyorum saçlarımı. Tek korktuğuum konu yan etkileri. [Libido azalması, penis gelisimi durması, kalıcı iktidarsızlık(Bu inanılmaz...
  8. H

Sağlık kısmı neden var o halde bu forumda ? Kesin bir kanı koymayacağım zaten kendime burda yazılanlar ile.
  9. H

nereden anladınız ? 1660305018 Hangi doktor bakıyordu biliyor musunuz ? 1660305029 ney
  10. H

İlk fotoğraf 8 ay önce ikinci fotoğraf 5 ay önce üçüncü fotoğraf 2 ay önce Sizce jinekomasti miyim ? Vücut yağ oranım çok yüksek olmasa da biraz var. Meme uçlarında kendimi bildim bileli hassaslık var. Bu hassaslık her erkekte var mı bilmiyorum. Zevk noktası vs. karışık mevzular. Göğüsümde...
  11. H

Şampuan mı, Sabun mu ?

Tamamdır çok teşekkür ederim.
  12. H

Şampuan mı, Sabun mu ?

2 günde bir yıkarım. Yaz geldiği için bazen arka arkaya yikadigim gunler oluyor. 1653415359 Evet evet benimde öyle. Bazı günler saçım fazla dökülüyor. Sabundan mı kaynaklı diye düsünüyorum.
  13. H

Şampuan mı, Sabun mu ?

Anladım. Ama dediğim gibi saçlarım kepek doldu,sivilce kaşıntı ortaya çıktı. fakat saçlarımı gerçekten çok gürleştirdi. Ama işte bazı problemler ile karşılasınca kararsız kaliyor insan 1653414551 Bu kepek ve kaşıntının saça veya köklere bir zarari var mi sence ?
  14. H

Şampuan mı, Sabun mu ?

Teşekkürler.
  15. H

Şampuan mı, Sabun mu ?

1 tane aktardan aldım,sonrasında akrabamızı köyünde el yapımı olanını aldım. İkiside aynı gibiydi.
  16. H

Şampuan mı, Sabun mu ?

İyi günler öncelikle. Saçlarım da biotin şampuanı kullandım yaklaşık 5 ay boyunca. Sonradan Doğal zeytinyağlı sabuna geçiş yaptım. 1 aydır sabun kullanmaktayım. Saçlarım gürleşti gibi biraz fakat kafamda kaşıntı, kepek saç kuruması ve sivilce problemleri ortaya çıktı. İlk başlarda dökülmeyi...
  17. H

Saçlarım arasında sizce fark var mı ?

belki de ben abartiyorumdur
  18. H

Saçlarım arasında sizce fark var mı ?

Saçlarım arasında sizce fark var mı ? İlk fotoğraf 15 ay öncesine ait , son iki fotoğraf yeni. Tarama şeklini biraz değiştirdim fark ettiyseniz.
  19. H

Saç Uzunluğu Dökülmeyi̇ Etki̇ler Mi̇ ?

SAÇ UZUNLUĞU DÖKÜLMEYİ ETKİLER Mİ ?
Top Bottom