Arama sonuçları: *

1. H

Ehilyet alabiliyor muyum?

Yok sadece gözlük kullanıyorum teşekkür ederim 1671470546 Benimde biraz yüksek astigmat derece bilmiyorum ama yüksek dediler renk körlüğü yok teşekkür ederim 1671470571 En yakın zamanda gidecem teşekkür ederim
  2. H

Dilim döndüğünce yazdım yanlış olduysa kusura bakmayın teşekkür ederim cevabın icin
  3. H

Arkadaşlar iki doktora gittim özel ama bilmediklerini söylediler hipermetrop astigmatim var %50 göz tembelligim var gözlük kullanıyorum bana göz numaramı da söylemediler 2.5 3 falan dediler gözüm çizilmeye müsait ama sadece gözlüğü Atacam yani şimdi ben ehliyet alabiliyor muyum yardımcı...
  4. H

Sırt ve Bel için MR sonucum çıktı raporlamayı bilen var mı

Kardeşim sonuç şimdi çıktı Pazartesi gideceğim zaten. Merakıma yenildim 1662753935 Aşırı bir bel ağrısı vardı bel boşluğumda eğilip kıyafet bile giyemiyordum
  5. H

Sırt ve Bel için MR sonucum çıktı raporlamayı bilen var mı

Arkadaşlar MR sonucum çıktığına dair mesaj geldi bilenler yardımcı olabilirler mi? LOMBER VERTEBRA MR T2A aksiyel, T1A ve T2A sagittal incelemelerde; Lomber lordoz düzleşmiş olarak izlenmektedir. Vertebra korpus yükseklikleri ve sinyalleri doğaldır. Disklerin yükseklikleri ve sinyalleri...
  6. H

Ayak bağı zedelenmesi nasıl geçer

2 ay da çok uzunmuş ya geçmiş olsun ben 1 hafta dayanamadim
  7. H

Ayak bağı zedelenmesi nasıl geçer

Arkadaşlar bir hafta önce düşmüştüm ve yerdeyken ayağa kalkamadım çok kötü oldum ondan sonra hastaneye gittiğimde kırık çıkık yok ama 1 hafta alçıya aldı sonra ortopedi görsün dedi acil doktoru az önce hastanedeydim ondan sonra ağrın varsa alçıya alalım geri dedi bende fazla yok dedim biraz var...
Top Bottom