Arama sonuçları: *

1. htc.husnu

[AFAD] AFAD Gönüllüsü Olma Rehberi (arama & kurtarma görevlisi)

Arkadaşlar şuan yoğunluktan dolayı sistem tarafından onaylanması uzun sürebilir. Normalde e devletten başvuru yapıp kayıt oluşturuyorsun Onaylanınca sms geliyor ve https://gonullu.afad.gov.tr buradan kayıt oluyorsun Sonrasında sistemde aşağı yukarı 10 tane eğitim videosu var onları bitirmen...
  2. htc.husnu

Fitness - Yağ Yakımı Yardım.

Sade Kahvenin faydası olduğunu duydum 1658145828 Burde nabız hızlandıracak aktiviteler yap. Nabız hızlı olsun
  3. htc.husnu

Termal Macun değil Diş macunu önerisi istiyorum

İpana 3D White Lüx serisi 1658071097 Birde doğal olmasını istyorsan yeşil barkodlu Splat marka öneririm. Gratiste var
  4. htc.husnu

Diş Beyazlatma Öncesi Sonrası Fark

Dikkat etmeniz gerekenler neler ? Birde yapılan işlem nedir ? Bende sürekli fırçalama yapmama rağmen ufak dis diplerinde sarılık var bende yaptırmayı düşünüyorum. Rica etsem soruları yanıtlayabilir misiniz ?
  5. htc.husnu

Sakal İçin Tıraş Makinesi Tavsiyesi ? Aşağıdaki Modelleri Kullanan Var Mı ?

Markaya yorumum yok ya ama cırması benim için iyi olmaz. Bilgi için teşekkürler
  6. htc.husnu

Kötü olmuş dostum bende onu istemiyorum ister istemez. Sivilce ve tahrişten dolayı jielti bıtakıp makineye geçtim. Onun olmaması benim için daha iyi olur
  7. htc.husnu

Arkadaşlar ben tıraş amkinesi almayı düşünüyorum. Ortalama bütçe 350-500 arası bir şey. Sadece kullanımım Sakal ve bıyık kullanımı için olacak. İnce alması benim için önemli. Kısa kirli sakal modeli kullanıyorum ama elimdeki tıraş makinesi arızalandığı ve kötü olduğu için berbere yaptırıyorum...
  8. htc.husnu

Utangaç birisi fitness/spora nasıl başlar yardım

Dostum herkes anasının karnından kaslı doğmadı. Merak etme spor salonu genelde küçümsemenin olmadığı herkesin birbirini anladığı anlayışlı bir topluluktur. Yeter ki sen başla. Hocalar yardımcı oluyor. 1 ay boyunca alışma için karma programı ile başlarsın o zaman çoğu makineyi ögrenirsin. Sonra...
  9. htc.husnu

Hardline Nutrition Whey 3 Matrix nasıldır?

Link yok dostum
  10. htc.husnu

Kulak Çınlaması Geçici Midir?

Çınlamanın maalesef tedavisi yok. Tabi türüne göre değişebilir. Herhangi bir kulak rahatsızlığın tetiklemiyorsa , o zaman o çınlama kalıcıdır. Zamanla alışıyorsun
  11. htc.husnu

Kol Tıraşı İçin Makine mi Jilet mi?

Özel bölgeler için ince bıcak a101 den al. Kalan para ile güzel bir tras makinesi alabilirsin
  12. htc.husnu

Kol Tıraşı İçin Makine mi Jilet mi?

Elinden geldiğine jilet kullanmamaya çalış. (Şahsımca. Sıfıra yakın makine kullanabilirsin ). Arkadaşın bahsetmiş olduğu gibi ayrı başlık kullanılması daha uygun olur. Jilet kıllanmayı daha da gürleştiriyor. Sakal içinse zamanla yeni çıkan sakallar aşırı şert çıkmaya başlıyor.
  13. htc.husnu

Fitness için ideal kilo

Dostum bende durum 181 cm 75 Kg yim. Yağ oranını 12,2. yağ oranını %10 altında tutup kas görünümünü istiyorum. Bakalım ne olacak. 2 aydır gidiyorum. Sadece zayıf olduğum için vücüdün şekillenmesi uzun sürecek.Tek gittiğim için bazen verim alamıyorum 😒. Ama pes etmek yok. Bildiğim kadarıyla...
  14. htc.husnu

Boyumun Uzaması Durmuş mudur ?

Annen ve baban uzun oldu djye ablanın uzun olma ihtimali değişen bir etmendir. Sadece genetiğe bakılmaz dediğim gibi bir sürü etmen var. Yaş cinsiyet beslenme hormon dağılımı gibi bir sürü etmen var
  15. htc.husnu

Boyumun Uzaması Durmuş mudur ?

Bu durum şu şekilde açıklanır Boy uzaması teorik olara yaşa bağlı olarak 18 20 yaşına kadar uzamaya devam eder Ama her zaman boy uzama hızı aynı olmaz. Yeri gelir hızlı şekilde boy atarsın yeri gelir hiç fark edemeyeceğin kadar yavaş olur ama sonuç okarak 18 20 yaşına kadar boy uzaman devam...
Top Bottom