Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

depresyon testi yapalım hadi

5 puan belirti yok dedi.
  2. itsmertkadir

Boșalamıyorum yardım

Gerçi psikolojik de olabilir çok üzerine gitme bence kral ağrı falan demişsin o yüzden kesinlikle doktora git ama böyle çok üzerine gidersende bağımlısı olursun ayıktırıyım.
  3. itsmertkadir

Boșalamıyorum yardım

Reis öncelikle 3 hafta aşırı uzun bi süre bi zaman sonra rüyalanman falan lazım ben en son bunalıma girdiğim vakit 8 9 gün boşalamamıştım aslında bende tık yoktu yani film falan izlesemde etki etmiyordu sonra dan düzeldi bi doktora görünmeni tavsiye ederim.
  4. itsmertkadir

Sivilce ve Siyah Nokta İçin Önerebileceğiniz Yüz Maskeleri ?

deneyeceğim kral teşekkür ederim önerin için
  5. itsmertkadir

Sivilce ve Siyah Nokta İçin Önerebileceğiniz Yüz Maskeleri ?

Merhaba arkadaşlar suratım öyle çok sivilceli değil hatta hiç yok gibi bir şey arada çıkıyor ama burnumda siyah nokta çok. Bu siyah noktalar için ve genel olarak kullanabileceğim bi yüz maskesi önerebilirimsiniz. kullandığım maske GARNIGER skın naturals (Saf ve Temiz Kömürlü 3'ü 1 arada) bu...
  6. itsmertkadir

Hangi diş macununu kullanıyorsunuz?

ben bi arkadaşın önerisi üzerinde pas sökücü kullanıyorum gayet memnunum.
  7. itsmertkadir

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

bence başlama başlayıp alışkanlık olduktan sonra maddi manevi her türlü sıkıntı çekersin hiç belli olmaz her insana göre değişir sen 5 yıl içtikten sonra acısını çekmeye başlarsın kimisi 15 yıl içtikten sonra acısını çekmeye başlar. Kilo ise mevzu sigaraya başlayanların çoğu (ülkemizde) günde 1...
Top Bottom