Arama sonuçları: *

1. keremast

Protein tozu, BCAA, L karnitin önerisi

kreatin al geç düzgün beslenirsen temiz beslenirsen yağ yakarsın sonra da bi clean bulk patlatırsın on numara olursun. ve en önemlisi testosteron hormonunu yüksek tut.
  2. keremast

Orta kulak enfeksiyonu

zamanında orta kulak enfeksiyonu yaşadım çok illet bir şey kafanın içinde biri bir şeye vuruyorda ağrıyor gibi oluyor. kulağımın önünde nohut tanesinden büyük bir şişlik oluştu çok küçğkken yaşamıştım ultrasona falan girdiydim, krem falan vermişti diye hatırlıyorum
  3. keremast

Penis kırılması yaşayan varmı

kırılma değil de erekte olduğu zaman sanki parmak kıtlatırmış gibi kıtlama sesi geliyor yaşadın mı hiç?
  4. keremast

Proteinocean kreatin ve vitamin alınır mı?

vakit bulamadım valla :D testi verdikten sonra kür başlangıçı yapabilirim
  5. keremast

haziranda hiq kreatin xl aldım hala kullanıyorum son 10 servis kaldı :D ama kreatin hiq da gereksiz pahalı proteinoceandan alsam nasıl olur?
  6. keremast

arkadaşlar selam başlıkta bahsettiğim kreatin ve vitamin (zma) almayı düşünüyorum hiq kullandım fakat bitti :D önerir misiniz?
  7. keremast

Kan testinte testo gözüküyor mu?

paketli gıda tüketmiyorum günlük her sabah 7-8 yumurta yiyorum her akşam şaşmaz balık tüketiyorum stresi kontrol ediyorum artmaması için imkan sunmuyorum. testi yaptırayım atarım buraya
  8. keremast

hayır kullanmıyorum ama artması için nereden baksan 4-5 aydır çok dikkat ediyorum ne durumda şuan acaba? 1733153669 sağolun teşekkür ederim. hazır kan vermişken testonun yanında normal kan veriminde çıkan değerlerde çıkıyor değil mi? kolestrolü merak ediyorum
  9. keremast

aile hekiminde kan vereceğim testosteron da çıkıyor mu testte?
  10. keremast

OKB Hastalığı ile ilgili psikoljik hastalığım

tanı koyulduğu zaman oluyor diye biliyorum hocam
  11. keremast

OKB Hastalığı ile ilgili psikoljik hastalığım

okb den bende şikayetçiyim ama kesinlikle hastaneye gitmeyi düşünmüyorum askerlikte direkt elenme sebebi okb
  12. keremast

19 yaşından sonra boy uzama ihtimali var mı?

1.kesinlikle paketli gıda tüketme. 2.en önemlisi stresten uzak dur. 3.dht hormonu ve testosteron hormonunu yükseltecek şeyler yap 22ye kadar istisna boy uzaması. emin ol esneme fark ettirir yaş 17.
  13. keremast

19 yaşından sonra boy uzama ihtimali var mı?

esleme hareketleri yap. 1 ayda full esneme yaparak 180den 182 oldum
  14. keremast

Kalori sayma uygulaması

fatsecret. çoğu bilgi doğru.
  15. keremast

Kedi çok pis yardım edermisiniz

yok hocam çok zorda kalınmadığı sürece kedi yıkanmamalı. hafif nemli bezi eline al sil neresi pis ise.
  16. keremast

Kedi çok pis yardım edermisiniz

adam gibi veterinere gitmek lazım. bazı haysiyetsizler para almaya bakıyorlar.
  17. keremast

Creatin saç dökülmemi hızlandırır mı?

kardeşim kaç yıldır kreatin kulllanıyorum saçımda en ufak seyrelme yok ve gür zaten. saç işi genetik işi. 2-3 ay dinlenmeli kreatin kullanırım.
  18. keremast

Mastürbasyona nasıl ara verilir?

haftada bir kendine şart koy de ki ben haftada bir kez 31 çekeceim de ve uygula hem azaltırsın haftada 1 defa yapmakta devamlılık içinde iyi ve abartmamış olursun
  19. keremast

Gainer ve karaciğer yağlanması hakkında

hayır olmaz ama gaineri cok abartma. hatta ben olsam vakit olmadığı zamanlarda kullanırdım
  20. keremast

Gainer ve karaciğer yağlanması hakkında

hayır ama bol bol su ve yeşillik tüket (YEŞİLLİK KARACİGERİ TEMİZLER)
Top Bottom