Arama sonuçları: *

1. K

Selectra ilacını kullanmalı mıyım ?

okumak ve konuşmak için pratikler yapabilirsin doktor ne tanısı koymuş onu bilmiyorum ama ona danışarak doğal kullanabileceğin şeyleri sorabilirsin veya kendin araştırabilirsin kognitif fonksiyonları geliştirici takviyeler alabilirsin
  2. K

Sadece bu sebepten ötürü kullanmanı tavsiye etmem genel olarak psikotip ilaçlar en son çare olarak kullanılmalı. Dalga geçenleri de umursama elinde olmayan bir neden sonuçta
  3. K

etkin maddesi sertralin baya ağır bi ilaç biriyle konuşmuştum libidoyu,enerjiyi baya etkiliyor. Çok ileri derece bir sıkıntın yoksa kullanmanı tavsiye etmem. Başka doğal veya bitkisel tedavilere yönel yaşam tarzında iyileştirmeler yap.
  4. K

Diyetisyenin Hazırladığı Program Mantıklı Mı?

bazal metabolizma değerinin altında kalori alma.
  5. K

Yoğun ve Sürekli Anksiyete

testona baktırmanı tavsiye ederim düşükse psikolojik olarak sorunlar yaşatabiliyor (kaygı,depresyon,anksiyete vb )
  6. K

D vitamini kullanımı konusunda yardım

bir sıkıntı olmaz zaten d vitamini fazla gelirse vücuduna belirtileri var bunları googleden bakıp ona göre harekette edebilirsin
  7. K

D vitamini kullanımı konusunda yardım

bunu en iyi doktor ayarlar ama bende desiferol 20000 lik kullandım eczacı hafta da bir gün 2 kapsül dedi ilk başta öyle kullandım eğer çok düşükse değerin 5 günde birde yapabilirsin
  8. K

Serbest T4 Nasıl Düşürülür ?

tuz tüketimini kontrol altına almanda fayda var ayrıca söylediğin şey hormon doktora gitmende fayda var durum ciddiyse ilaç tedavisi verir
  9. K

Saçım dökülüyor ve çok hassas, ne önerirsiniz?

d vitamini eksikse ondan olabilir,ekstra biotin kullanırsan faydası olur.
  10. K

Definasyondayım ama son 1 aydır yerimde sayıyorum

amacına ulaşıp düşük yağ oranında cheat yapman kolay olur haftada 2 bile yaparsın vücudunda çoğunlukla kaslar olacağı için daha fazla enerji ister ama kardiyoyu da bırakmaman lazım
  11. K

Cheat değil karb yüksek al pirinci artır kardiyo da yap sonra tekrar düşük kaloriye inince daha hızlı yağ yakarsın metabolizman da hızlanmış olur
  12. K

sürekli aynı beslenip metabolizma hızını düşürme refeed ver haftada 2 gün yüksek kalori yüksek karbonhidrat ver vücuduna sürekli düşük kalori beslenirsen vücut bir süreden sonra yağ yakmaz metabolizman yavaşlar kendini korumaya alır kaloriyi çokta düşürmeni önermem bazal metabolizma miktarının...
  13. K

Multi Vitamin kötü koku

marcustan mı görüp aldın
  14. K

Evde vücut geliştirmek hakkında?

Beslenme konusunda anladığım kadarıyla kas kütleni artırmak istiyorsun onun için bulk yapman lazım. Clean bulk öneririm (temiz beslenme ) ilk olarak günlük alman gereken kaloriyi belirlemen lazım protein ihtiyacını kilon ile 2.2 çarparak günlük alman gereken miktarı bulabilirsin. yağ ihtiyacını...
  15. K

Kilo vermek için iradem yetmiyor

işi disipline çevirene kadar kendine motivasyon kaynağı bul bir süre böyle yap 2-3 hafta motivasyonla yol kat edersen disipline alışman kolay olur
  16. K

ZMA ve T-Prıme Arasındaki Fark Nedir ?

t prime daha mantıklı
  17. K

Yağlı saçlar için şampuan önerisi

clear limonlu yağlı saçlar için şampuanı iyi
  18. K

3 Kare Bitter Çikolata kilo aldirir mi

günlük kalori sınırını geçmediğin sürece istersen paketin yarısını ye bir şey olmaz (sağlıklı beslenme olmaz ama )
  19. K

Arkadaslar 110 120 kiloyum ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim

tavsiyem diyetisyene gitmek yerin pt verenlere danışman imkanın varsa antrenmanı da o ayarlar zaten
  20. K

Bağışıklık Sistemi Spor,Grip

genelde öyle besleniyorum zaten hocam ondan şaşırıyorum nasıl böyle oldu 1680354391 eyvallah sağ olun 1680354469 antreman yapacak halim yok zaten hocam dinleniyorum multivitamin alıcam inşallah en kısa sürede geçer
Geri