Arama sonuçları: *

1. logan53

Göz numaralarım nasıl?

ironi yaptım hocam
  2. logan53

Göz numaralarım nasıl?

askerlikten muaf olursun bu derecelerle
  3. logan53

Lens batma ve bulanıklık sorunu

2 yıldır kullanıyorum. 8 saatten fazla kullanıp gözlerini dinlendirmiyorsan kızarması, bulanıklaşmasi ve batması normal. Lens aslında sadece sosyal hayatında kullanman gereken bir ürün. Geri kalan zamanlarda gözlük takman gerekiyor. Bende çalışırken full lens takıyorum yaklaşık 12 saat...
  4. logan53

Lens hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

ayriyetten aylık lens almanı öneririm. Temiz ve düzgün kullanırsan çok rahat 2 ay kullanabilirsin aylık lensi 1659714667 Benim rekorum 3.5 ay :D
  5. logan53

Lens hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Takılıp çıkarılması tamamen tecrübeyle gelişiyor. İşaret parmağının üstüne koyup gözüne doğru sokuyorsun. Sokarken gözlerinle sağına veya soluna bak yani göz bebeğine değil, gözün beyaz yapısını koy lensi. Sonra gözlerini 2-3 kere kırpınca lens otomatik göz...
  6. logan53

Diş Beyazlatma İçin İstenen Fiyat

tabikide . Sonuçta PC gelip geçici bir heves. O parayı kendine harcaman her zaman daha iyidir. Pişman olmazsın.
  7. logan53

aynen bende senin gibiyim. Yaklaşık 3-4 yıldır günde 2 kere fırçalıyorum ama beyazlama yok. Bir kere dişini beyazlattıracaksın tedavi ile ondan sonra fırçalamayı hiç bırakmayacaksın.
  8. logan53

sarılaşan diş ne kadar dikkat etsende veya fırçalasanda beyazlamaz. Tedavi gereklidir.
  9. logan53

Kayganlaştırıcı yutmak zararlı mı ?

Ağzında büyüyecek geçmiş olsun
  10. logan53

Kilom ve vucüt ölçülerim fazla mı?

hayır genişletmez. Çok oturup - kalkmak belki genişletebilir. Dediğim gibi bu tarz konuları kafana takma 1655230804 kaslı ve fit birisiysen ideal olur ama büyük ihtimal o 70 kilonun çoğu yağ. O yüzden ideal değil. Çayeli'ndenim
  11. logan53

evet Rizeliyim. Şaka amaçlı yazdım sağlıksız olduğunu. Kilon yaşına göre fazla ama abartılacak bir şey yok. Bu tarz konuları kafana takma sen günlük sporunu yap bunu rutin hale getir gerisini düşünme
  12. logan53

bu değerlere ne . 14 yaşında olman rağmen baya sağlıksızsın . Sağlıkçıyım ben acilen kilo ver
Top Bottom