Arama sonuçları: *

1. longinus

Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor

Hocam şimdi sordum. Anestezi hekiminin o soruyu sorma sebebi ameliyatta olası bir komplikasyon olursa verilecek ilaçların dozajı için önemli. Bence söylemeli diyor
  2. longinus

Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor

Hocam hastanede çalışıyorum KBB servisinde. Soriyim doktora istersen şu an nöbetteyim 😂
  3. longinus

Yüzdeki sivilceler için Çözüm?

günde 5 kere soğuk suyla yüzünü 3'er kere yıka. İnan bana çok faydasını gördüm
  4. longinus

Sivilce izi için Altın İğne tedavisi

devlet hastanesinde calısıyorum. böyle bir tedavi yok bildigim kadarıyla. Ama size doğal bir çözüm önereyim : Günde 5 defa yüzünüzü soğuk suyla 3'er kez yıkayın. İnanın bana ben çok faydasını gördüm.
  5. longinus

Kafayı Yıkamadan Yağlanmayı Gideren Ürün

ciddiyim bu arada şaka yok. Kendi kuaförüm yıkanmaya zamanım olmadığı bir zaman bana bunu teklif etmişti. Kabul etmiştim. Pudrayı kafama iyice yedirip güzelce bi fön çekti. Vallahi yeni yıkanmış gibi görünüyordu
  6. longinus

Kafayı Yıkamadan Yağlanmayı Gideren Ürün

Normalde böyle bir şey yok. Ama sana şimdi vereceğim tavsiyeyi hiçbir forum sitesinde bulamazsın. Bebek pudrası. :) Saçına iyice yedir tüm yağlı görünümü alır ve sanki yeni yıkanmış görünümü verir.
  7. longinus

hap yutamıyorum ne yapayım

Hocam ağzınızda hap olduğu için istemsizce yutma refleksinizi tam kullanamıyorsunuz. Biraz psikolojik bir durum. Hapı ağzınıza rastgele götürüp şişe veya bardaktan tek dikişte çok hızlı olmayacak şekilde sakince suyunuzu için ve suyu içerken sanki ağzınızda bir şey yokmuş gibi yutun
  8. longinus

Sıcak çay ve kahveyi içemeyenler, alternatif çözümleriniz neler?

Herhangi bir taktiği yok. Elbette kaynar sudan doldurulmuş çay bardağı birden içilmez. Ancak çay gelir gelmez ilk yudumu alanlar genelde dili yanmasın diye höpürdeterek küçük bir yudum alırlar. Bu işin olayı böyle başlar yani.
  9. longinus

Horlama sesinden uyuyamıyorum

Uykuya hızlı dalma tekniklerini araştırın. Uykuda horlayan birisini biraz salladığınızda 3-4 dk horlaması kesiliyor. O esnada hemen uykuya dalın
Top Bottom