Arama sonuçları: *

• Users: mandog
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. mandog

Hastane Sırası vardı diyenler gelsin.

Haha o neki aralık ortasından beri kbbden sıra bekliyorum. Sadece 1 defa yedeklerden yer açıldı. O da sabah 8de bildirim gelmiş ben 9da gördüm. Ondan beri sıra yok.
  2. mandog

Allah'a Yönelmek Psikolojinizi İyileştirmeye Yardımcı Olur

Bahsettiğin şey islama özgü değil herhangi bir dine yöneldiğinde de islam sana nasıl etki ediyorsa o dinde aynı etkiyi verir önemli olan inanmak
  3. mandog

Rüzgarsız çakmakla el yakma

Patlatma. Arkadaşın dediği gibi yumurta akı sür yavaş yavaş geçer
  4. mandog

Ellerimde yanma hissi ve kızarıklık

Alerji olabilir bi doktora git
  5. mandog

yanlışıkla yanlış yere parfüm sıktım

Artık çıkardığın her şey parfüm aromalı olr sorun olmaz
  6. mandog

FENERBAHÇE STADINDA YARDIM DEVAM EDİYOR MU?

Fener Beşiktaş Galatasaray hepsinde devam ediyor
  7. mandog

Dilin Ağızdaki Konumu Neresi Olmalı?

Aynen orası 1672312233 O çıkıntı dediğim yere veya onun 1 2 mm üstüne değiyor dilimin ucu
  8. mandog

Dilimin ucu üst damağıma değiyor. Damağımla dişlerimin arasında sanırım içinde diş köklerinin olduğu kemik var tam olarak ne olduğunu bilniyorum da işte o kemik veya çıkıntı gibi şeyin üstüne değiyor. Dilimin kenarları da dişlerimin azcık üstüne değiyor ama ortası damağıma değmiyor. Özetle...
  9. mandog

Okurken fark ettim de ben dilimi damağımla dilimin altındaki kısmı az bi şişirerek ikisine de değecek şekilde ama basturmadan tutuyomuşum
  10. mandog

Oyun Oynarken Aşırı Heyecanlanma

O heyecanı kaybettiğinde de oyunların tadı yavaş yavaş kaçmaya başlıyor zaten keyfini çıkar
  11. mandog

Ses yapan komşuLARA nasıl bir çözüm bulabilirim :(

Rahatsız olman nırmalde çocuğu susturabilecepin bir durum yok. Çocuk bu illaki ağlar
  12. mandog

Ses yapan komşuLARA nasıl bir çözüm bulabilirim :(

Engelli kardeşler için polisten başka bir şey yapabilecek gibi görünmüyor. Çocuklu aile içinde çocuk yani normal böyle şeyler
  13. mandog

14 yaşından sonra boy ne kadar uzar?

Ergenliğin biene kadar her an uzayabilir. Ergenliğinde uhtemelen 22 23 yaşında bitecek. Aynı boyda da kalabilirsin uzayadabilirsin belli olmaz
  14. mandog

Epifiz plağı açık mi

Zortladı
  15. mandog

Son kullanma tarihi 2011'de geçmiş diş macun kullanılır mı?

Kardeş nasıl bi evde yaşıyorsun 11 yıldır nasıl duruyo bi diş macunu kimse mi dokunmadı
  16. mandog

Tetanos Kapar mıyım?

Parmağınla kestiysen nasıl tetanoz olacaksın la
  17. mandog

Dişim Sallanıyor Acil Yardım !

Kardeşim adam bilgiliyse bile dişinin görmeden nasıl bi yorum yapmasını bekliyorsun. Adam yapman gerekeni söylemiş sana çok açıklayıcı diyorsun bi de.
  18. mandog

AŞIRI DÜZEYDE ARKA ADALE AĞRISI

Doktora gitsene kardeşim. Burdan sadece anlattığın kadarını biliyoruz ne kadar yardımcı olabiliriz? Yürü git doktora neyin varsa söyler işte.
Top Bottom