Arama sonuçları: *

1. M

Her diş tedavisinde anestezi yapılıyor mu?

Dediğimin onaylanmasına sevindim :)
  2. M

Nadir durumlarda uyuşturmadan işlem yapılması gerekebiliyor bilginiz olsun da. Bu tamamen hastanın verimli bir tedavi sonucu alabilmesi için yapılmış olabilir. Doktor yeterince açıklayıcı olamadıysa o sizin aranızdaki durum tabii.
  3. M

Yüksek ihtimalle çürüğün var dolgu yapılması gerekecektir. Yani lokal anestezi yapılır. Sürekli çektiğin ağrı daha mı normal sanki o ufacık iğneden? Maddi durumun el veriyorsa büyümeden çürük hemen git. İnce uçlu bir iğneyle 2 saniyede enjekte edilen şeyin neyinden korkacaksın yahu. 4 5 saat o...
  4. M

Veteriner kediyi yıkar mı?

Veterinere götürmeniz güzel olur. Kontrolleri yapılır ona göre siz de bilgilenmiş olursunuz. Gerekmedikçe bir çok veteriner uğraşmıyor yıkamakla. Gerekli olduğunda deri hastalığı vs. o zaman yıkıyor bir çoğu bildiğim kadarıyla. Kendi evinizde küvetiniz varsa 5cm kadar ılık suyla doldurup...
  5. M

SİĞİLİN TEDAVİSİ NEDİR ?

Günde 5-6 defa çay ağacı yağı sür siğillere. Ellerini temiz tut. Kaliteli el dezenfektanları kullan günde 3 kez. 2 haftaya hiç bir şey kalmaz.
  6. M

Duşta oluşan avuç dolusu saç dökülmesi

Senin yaşlarındayken aynısı başıma geldi ama aynı sebepten mi bunu bilemeyiz. Sinir stres bile dönemsel dökülmeyi tetikleyen ana etken. Bende anne,baba,amca,dayı tarafı herkes kel. Ben genetik faktörlerden olabildiğince önüne geçmeye çalıştım ve dökülmeyi minimuma düşürmek için yapabileceğim...
Top Bottom