Arama sonuçları: *

1. qBedirhanq

Kedi icin beslenme programı

kedim 6.5 kg temudaki 2L otomatik kedi besleyicilerinden aldım kedim 5.5 6 kg arasına düşsün istiyorum günde hangi saatlarde kaç gram vermem gerekiyor (mama Lavital somonlu kısır) (veterinerden önce buraya sormak aklıma geldi :D)
  2. qBedirhanq

Temudan termos alınır mı

bende öyle düsünerek aldım ama sormaktan zarar gelmez sağolun
  3. qBedirhanq

Temudan termos alınır mı

temudan termos almıştım ama çevremdekiler sağlıksız olucağını söylediler siaprişim geldi sizce iptal etmelimiyim 1732015499 kullanmalı mıyım
  4. qBedirhanq

Vitamin önerisi lazım

yanlış yazmışım şuan yaşım 15 4 aya 16 olucak hocam ne kadar uzun olursam o kadar iyi olur geceleri çok uyumuyorum bazen okuldan gelip direk uyuyorum o zamanda gece 2 gibi uyanıyorum hangi vitaminlerden ve markadan lazım solgar diğe markalardan daha pahalu diğer markalar sıkıntılı mı biraz
  5. qBedirhanq

Vitamin önerisi lazım

yaşım 4 aya 15 olucak boy 166 kilo 57 boyumun uzaması için hangi vitaminlerden almam gerek kan tahlillerinde eksik yada fazla değer cıkmadı yinede almak istiyorum ( boy konusunda doktora danışmadım)
  6. qBedirhanq

aniden burun kanaması

doktora gittim burun damarlarıyla alakalı bir sorun söyledi sorun olmaz heralde teşekkür ederim konu çözüldü
  7. qBedirhanq

aniden burun kanaması

okuldan gelip yemek yedim saat 17 00 gibi uyudum uyandığımda 23.40 falandı sanırım 20 dakika yatakta telefonla uğrastım burnum tıkalıydı sanırım pecetyle sildim sonra burnum akmaya basladı sildim attım baktım durmuyor ışığı açtığımda kan olduğunu gördüm enfeksiyon falan olabilir mi doktora...
Top Bottom