Arama sonuçları: *

1. Q

Definasyon beslenme programı

Tavuk dışında Salmon Et gibi şeylerde tüketebilirsiniz.
  2. Q

Definasyon beslenme programı

Kendinizi 2500 kalori diye kısıtlamanızı önermem. Kısıtlamanızı abartırsanız Yeme bozukluğuna kadar gidebilir. Şahsen hergün aynı şeyleri yemenizi ömermem.
  3. Q

Oyun oynamadan duramıyorum

Tekrar kurar o zaman. Sıkılması gerekiyor.
  4. Q

Oyun oynamadan duramıyorum

Sıkılana kadar oyna. 3 ay sonra yüzüne bile bakmazsın.
  5. Q

Kilo almak istiyorum

Karbonhidrat ve yağ ağırlıklı bir diyet yapın. Vitamin ve protein gibi gerekli şeyleride tüketmeyi unutmayın.
  6. Q

Süt içemiyorum. Nasıl içebilirim?

Zorlamayın bu sefer yemekten zevk almazsınız bu Yeme Bozukluğuna kadar ilerlerse sıkıntı olur.
  7. Q

Protein sadece süt ve süt ürünlerinde değil. Mercimek, et gibi şeylerdede protein var.
  8. Q

Süt içmek zorunda değilsiniz. Bende pek sevmem fakat mısır gevreğime döküyorum, yoğurt veya peynir yiyorum. İçemiyorsanız zorlamayın kendinizi, bu sefer birde Yeme Bozukluğu geliştirmeyin.
  9. Q

Sizce diyetim nasıl?

Siz önermeyin. Yağ ve lif önemlidir. Lif hem tok tutar, hemde sindirim sistemine katkı sağlar. Yağ ise hem enerji, hemde insanın içindeki yağ tabakasını sağlar (Normal bir insanda olması gerek).
  10. Q

Sizce diyetim nasıl?

Karbonhidrat ve yağ tüketin bolca.
  11. Q

Sizce diyetim nasıl?

Hiç iyi bir diyet değil. Yağ ve Lif oranı neredeyse 0. Çok az karbonhidrat var.
  12. Q

Sizce diyetim nasıl?

Yağ için ceviz, avokado gibi şeyler tüketin. Diyetinizde düzgün yeşillik bulunmuyor. Tabağın yarısı sebze olmalı.
  13. Q

Sizce diyetim nasıl?

"300-330 gram pişmemiş tavuk göğsü" pişmismi oluyor? Düzgün bir diyet yapın. %50 yeşillik/salata %25 protein %25 karbonhidrat ve yağ
  14. Q

Sizce diyetim nasıl?

Salmonella kapma diyeti yapmak istiyorsanız uygulayın. İstemezseniz bir öğünde %50 yeşillik %25 protein ve %25 yağ ve karbonhidrat tüketerek yapabilirsiniz.
Top Bottom