Arama sonuçları: *

1. S

Obez sayılıyor muyum?

Uzar da garantisi yok, yanlış anlamışsın o anlamda demedim. Boy genetik.
  2. S

Obez sayılıyor muyum?

Yoo, gayet var, kendim yapmasam böyle demezdim. Ben 1 gece karar alıp ekmeği şekeri kestim. Zor ama imkansız değil. 1 haftayı atlatınca çok da zevkli hale geliyor yediğin her şeyden zevk alıyorsun.
  3. S

Obez sayılıyor muyum?

Şekeri "KOMPLE" kes, ekmeği komple kes geri kalan şekilde hayatına devam et, tecrübem var bu konuda, 3 ayda 95'den 78'e düşmüştüm bundan 2 - 2.5 sene önce ancak çok iyi irade gerekiyor zira şekeri ve ekmeği komple kes derken şaka yapmıyorum. 20 bin adım attığım akşamı eve geldiğimde künefe...
  4. S

15 yaşında boy uzaması durur mu?

80 kilolu sayılabilir aslında eğer kas oranın yüksek değilse. Zira şu an 1.90 boyla 86 olmama rağmen çoğunluk yağ olduğu için kilolu sayıyorum kendimi.
  5. S

15 yaşında boy uzaması durur mu?

Mümkün de çok dert etme bir anda uzama ihtimalin bile var. Genetik olduğu için net yorum yapmak zor. Kiloluysan kilo verirsen uzayabilirsin bir miktar.
  6. S

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

En büyük delilik hocaya gitmede başlıyor zaten. Çareyi hacı hocada arayan herkeste şizofreni vardır az çok. Tamam dua da edersin, dinin gereğini de yaparsın da tüm topu hacı hocaya atmak nedir? Git doktora sonra sığın Allah'a.
  7. S

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

Bir şey sorabilir miyim eğer herkesin sana kötü gözle baktığını veya hakkında fazla şey bildiğini düşünüyorsan samimi bulduğun birine gidip anlatabilirsin veya sana öyle baktığını düşündüğün birine sorabilirsin, herkes hataları olmuştur dönem dönem çok kafana takma bence.
Top Bottom