Arama sonuçları: *

• Users: tekino
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

Tansiyonum yüksek fakat hastaneye gitmek istemiyorum.

Kendinizi kandırmayın zaten sağlık testlerinde farkedilir. Tansiyonun yüksekte olması başka ciddi sorunlara da yol açabilir veya başka sebep ve sonuçlar da doğurabilir.
  2. T

B12 ilacı iğnesi mi mantıklı hapı mı?

Devamlı kullanılmalı, doktor bir plan sunar... Ayda bir b12 iyi geliyor eğer sürekli düşüyorsa ama iğnesi.
  3. T

Gözlük takınca sağ göz daha net olması

Birine avantaj vermiş olabilir doktor ama bunun sebebini doktor daha iyi bilir, tekrardan ona danışmalısın.
  4. T

B12 ilacı iğnesi mi mantıklı hapı mı?

Doktora danışıp, tahlil yaptırmadan kullanma. Zaten iğnesini rapor ile yaparlar çünkü basit bi şey değildir aşırısı da zarar verir. Haplar zaten bi işe yaramıyor.
  5. T

2 sorum var Yardım ??

Doktora danış, özellikle ikinci sorun için yanlış bir şey yaparsan kansere bile çevrilir... Burdan sağlık sorunlarınız için ciddi bir beklentiniz olmasın.
  6. T

Deri problemleri ile ilgili bilgisi olan var mı?

En yakın devlet hastanesinden başla, üniversite hastanesi de olur. mhrs sitesinden arat. Eminim ki özelden hepsi daha iyidir. Dipnot; Özellerde sadece çok pahalı büyük hastanelerdeki hocalar çok değerlidir. Mesela medipol, memorial gibi... Buralarda proflar uzmanlar çok değerli hocalar var ama...
  7. T

Sen bilirsin, ama eğer iyi gelmez ise veya yazdığım ilaç ile teşhis uyuşmaz ise daha kötü olmasın. yayılmasın diye devlet hastanesine bir randevu al. bazen randevularını iptal edenler oluyor, yer açılıyor. Şansına. Geçmiş olsun. Ne varsa Devlet Hastanelerinde yine var, özverili ama çok kalabalık...
  8. T

Kaşıntı var mı? Eğer kaşıntı varsa aşağıdaki krem iyi gelebilir ama bir doktora kesinlikle danışmanı tavsiye ederim. Yani doktor gözüyle görmeli. Eğer doktor gerek görürse farklı ilaçlarla kombine edip öyle de verebilir. Onun için doktora mutlaka görün, devlet hastanesine git özellikle...
  9. T

Ayak bileğinde su toplaması nasıl geçer? Bölgeyi ıslatıp temizleyebilir miyim?

Hocam kusura bakma da hastaneye niye gitmiyon?
  10. T

Diş kök hücre tedavisi var mı

Kök hücre tedavisi olsa bile çoook pahalı olur ama ben hiç duymadım halka sunulan olanından. MSÜ hedefiniz varsa direkt onların sayfasından bilgi alınız ve danışma telefonları vardı. Ben olsam 7/24 rahatsız ederdim :p https://www.msu.edu.tr/sayfadetay?SayfaId=1342&ParentMenuId=31...
  11. T

psikolog yorumları sahte olabilir mi?

Her yerde öle, sahte her şey...
Top Bottom