Arama sonuçları: *

1. thepublicman

Binali Yıldırım'ın geçmişte yaptığı Erzincan konuşması kendi rezilliği oldu!

Ülke de hiçbir siyasetçinin yaptığı bir olay konuşma eylem ne zaman baş ağrıttı ki? Ana muhalefette iktidarda...
  2. thepublicman

16 yaşındayım hanma metodu kulansam Daha uzarmıyım

173-174 16 yaş için gayet iyi neye göre kısa demiş hocan anlamadım, bence sen yaşıtlarına göre normalsin ve potansiyelin halen var. 25 yaşındayım boyum 171 16 yaşında 160-165 civarıydım. Sporunu yap doğru beslen kültürel olarak kendini geliştir, inan boyun absürt kısa olmadıkça kimse boyunla...
  3. thepublicman

Sizde de halsizlik, baş ağrısı ve hafif titreme varmı?

Aile hekimine görünmeni tavsiye ederim ilk gün iade ederim diyordum ikinci gün aşırı kötüydüm erken tedaviye başlamanı tavsiye ederim hastaysan
  4. thepublicman

Sizde de halsizlik, baş ağrısı ve hafif titreme varmı?

1.5-2 hafta önce aynısı vardı kemiklerimin ağrıdığını hissediyordum doktor antibiyotik vs verdi iyileştim duyduğum kadarıyla influenza ve covid salgını tekrar başlamış covid olmadığıma emindim çünkü öksürük hiç yoktu ama diğer her şey vardı gibi
  5. thepublicman

🟠 Türkiye'de acil servisler dolup taşıyor! Herkes Grip!

Salgından bende etkilendim ama öksürük yok boğaz ağrısı ve şiddetli eklem ağrısı var ne olduğunu anlamadım
  6. thepublicman

Spor salonu ile ilgili deneyimim.

2 hafta da 8 kilo sadece koşmaysa farklı yaptığın mutlaka bir şeyler vardır yoksa çok sağlıksız kilo vermişsin buda iyi değil. Diyet olarak ne yaptın merak ettim örneğin 4 öğünden 2 öğüne mi düştün? Kilo vermen iyi ama 2 haftada 8 kilo çok sağlıklı değil.
  7. thepublicman

📍 Türkiye, Ekmek Tüketiminde 1. Ülke Oldu!

Diyabet vb hastalıklar bu nedenle çok artıyor.
  8. thepublicman

Bir Anda Fazla Kilo Vermek

Diyetisyende aynı tahlilleri yaptıracak ama hastalıktan şüpheleniyorsan iç hastalıkları da mantıklı
  9. thepublicman

Bir Anda Fazla Kilo Vermek

3-5 ayda 11 kilo vermende sorun yok çok zayıf değilsin çünkü yok ama mutlaka bir diyetisyene görün bence aşırı stresten iştahın kesilmiş gibi, ben de de tam tersi olmuştu biraz dengeledim ama halen ara ara etki ediyor.
  10. thepublicman

bisey yok burda12dkdkdkdkkddk

Bilinci yerinde değil gibi geldi bana, hiç kavga veya kafasına darbe aldı mı? Psikolojik desteğin yanı sıra beyin ve sinir cerrahi de bakmalı gibi
  11. thepublicman

🌞Kavurucu sıcaklıklar gidiyor! Sağanak yağış geliyor...

Dark freezer bir tık daha iyi diye biliyorum ama snowman m200 240 TL'ye şuan n11 de var yarın tık hızında kupon vs gelirse 200 e mal edersin bu fiyata bedava bütçe daha yüksekse daha iyileri var elbette, montajı biraz zor
  12. thepublicman

🌞Kavurucu sıcaklıklar gidiyor! Sağanak yağış geliyor...

Stok fan mı? Snowman M200 ile 85 altına indirebilirsiniz bence
  13. thepublicman

boş....

Mümkün olduğunca tempolu yürüyüş yap yaşadığın şehirde deniz varsa yüz, ben yüzmeyi ve sporu erken bırakarak hata yaptım boy uzamam durdu çok kilo aldım mümkün olduğunca hareketli yaşaman lazım bence boyunda kilonda iyi kiloyu buralarda tutup 180 olsan hatta 178 de olur gayet iyi olur
  14. thepublicman

Bursa/İnegöl'de Sağlık Konusunda Türk Vatandaşlarına 2. Sınıf Muamelesi

Afgan ve pakilerin gelişiyle 3. sınıfa geriledik bu arada, 4 te olabilir
  15. thepublicman

🔥 Kızılay Başkanı İsti̇fa Etti̇!

3 ayda istifa etmeyen biri ne olduysa dün emir gelince istifa etti. Yorumsuz.
  16. thepublicman

Sevgilimi kanserden kaybettim (1. yıl dönümü)

Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.
  17. thepublicman

Gençler Vitamin Lazım Yardımcı Olur Musunuz

D vitamini hariç diğerlerini içeren besinleri bol tüketebilirsin D vitamini olan bir besin var mı hatırlamıyorum. Ağrı kesici veya vitamin içmeyi ben de sevmiyorum zamanında balık yağı kullanmıştım solgarın iyiydi vitamin ilaçlarının bazıları yoğun bitkisel araştırman en mantıklısı doktorda bunu...
  18. thepublicman

Gençler Vitamin Lazım Yardımcı Olur Musunuz

Vitamini aslında herkes önerebilir ama bence doktora danışman en sağlıklısı aramızda doktor varsa yardımcı olabilir. Karma bir ilaç verebilir (tüm vitaminleri içeren)
  19. thepublicman

180 Cm 70 Kg'yim Ama Zayıfım

Ben lise de baya kamburdum spor + uzanma ile kamburluğumu azalttım masabaşı çalıştığım için halen biraz var. Günlük yaklaşık kalori ihtiyacı 2200 kalori bunu sağlıklı bir şekilde 2500 üstü yaparsan kilo alırsın diye tahmin ediyorum ama ben diyetisyen değilim uzman değilim mutlaka uzman birinden...
Top Bottom