Arama sonuçları: *

1. trenboloneren

Protein tozu önerisi lazım

Kanka dediğim gibi boş ürün prenin içinde protein olmaz bi kere adamlar protein koymuş 1707373421 Kanka çocuk protein tozu atmamış pre workout atmış 1707373444 Sana bir video atim bekle bulursam Bulamadım ama kötü bir pre tavsiyem dediğim ürünü alman olur
  2. trenboloneren

Dostum pre herkese hitap etmez beğenmezsen 1kiloda çöp olur küçük bir şey alman en mantıklısı ayrıca prede 4 temel malzeme vardır gerisi dolu gözükmesi için konur kafein taurin beta alanin citrulline bunlar dışındakiler preyi doldurmak için konur
  3. trenboloneren

Önermem içeriğine göre gereksiz fiyatı var 1707337553 Denemek için alcaksan benim markadan al preyi kodla uyguna gelir sana hem şuan indirim de var etkiside aroması da gayet güzel https://gentopure.com/pre-workout-480g-30-servis-limon-aromali ilker10 koduyla 400 oluyor
  4. trenboloneren

Dost harbi şanslısın az önce haber geldi indirimli stok bitmiş ama hafta sonuna kadar devam edicekmis indirim
  5. trenboloneren

Kral valla indirim 1 aydır var bizim markada senin şansına işte
  6. trenboloneren

Dostum sana önerim https://gentopure.com/whey-protein-2100gr-84-servis-kurabiye Bu olucaktır ilker10 kodu ile 809 TL oluyor ürün hem kaliteli hem Aroma muazzam indirimin de son günü yarın fiyat değişcek bilgin olsun
  7. trenboloneren

Yeni Doz Aşıyı Vuruldunuz Mu?

Umarım Ama Covid bitti zaten artık
  8. trenboloneren

Yeni Doz Aşıyı Vuruldunuz Mu?

Ben hala aşı olmadım ve hiç pozitifte olmadım
  9. trenboloneren

515,89 TL'ye hem protein tozu hem BCAA aldım

Fazla protein yüzünden dır büyük ihtimal çünkü 2kg fln saf protein almış olur ve bu çok yüksek bi miktar
  10. trenboloneren

CLA ve L-Karnitin arasında ne farklar var?

@FatihCevik
  11. trenboloneren

Vücut yağ oranımı nasıl öğrenirim

Ama aşşa yukarı bi bilgi edinmemi sağlar demi
  12. trenboloneren

Diyetisyen deme abi Geçen gittim dedim yağ oranımı ölçtürcem bide kilom boyuma oranla az 186 boy 65 kiloyum dedi yönlendirme olması lazım eve gönderdi beni
  13. trenboloneren

Soru başlıkta yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  14. trenboloneren

Kolumun yarısı büyük yarısı küçük

Yok allaha şükür
  15. trenboloneren

Kolumun yarısı büyük yarısı küçük

Kolumun dirseğe kadar olan kısmı büyük ve kalın ama dirsekten sonrası omuz ve biceps aralığı küçük kalıyo nasıl eşitleyebilirim ve eşitlemem ne kadar sürer yardımcı olursanız sevinirim
  16. trenboloneren

16 yaşında 178 boyundayım

Abi ne boymuş yaa 15 yaşındayım 187 boyum var belki 2 olcam bu gidişle ama ben bile takmıyorum kafaya
  17. trenboloneren

Sertleşme problemi??

Troll konu olarak düşünmek istiyorum
  18. trenboloneren

16 yaşında 178 boyundayım

abi boya takmayın bu kadar 15 yaşına gircem 1 ay sonra boyum 186 hiç sorgulamadım ne kadar uzarım diye Tahminen max 90 olur boyun ortalama 85 86 civarı olur büyük ihtimal ama
  19. trenboloneren

Kan tahliline aç mı gitmeliyim tok mu

Yarın diyetisyene gidicem kan tahlili fln yapıcaklar büyük ihtimal bu tahliller aç mı yoksa tok karna mı yapılıyo
  20. trenboloneren

Erkeklerde "REGL" Belirtileri (Erkek REGLsi)

Konuyu hortlatmaktaki amacın ne ?
Top Bottom