Arama sonuçları: *

1. umutdoyuran

Gebelik Testi Kolayca Alınır Mı? Sonuç negatif

Dur ella falan alma o ertesi gün hapı olan olmuş şimdi sadece sonuç beklemek lazım da kanama olduktan sonra bişey çıkacağını sanmıyorum boşa strese girip gününü mahvetme :D
  2. umutdoyuran

Hocam gülüyorum da harbiden kimse bu stresi yaşamasın valla gerek yok :ddd
  3. umutdoyuran

İyi anlıyorum seni hocam bol şans :ddd
  4. umutdoyuran

Geçmiş olsun hocam sıkıntı olmaz inşallah :d
  5. umutdoyuran

saç dökülmesi için Biotin

https://forum.donanimarsivi.com/konu/saclarim-doekuelueyor-yas-17.577351/ bu konuda faydalı bilgiler bulabilirsin bir bak istersen
  6. umutdoyuran

Saçlarım Dökülüyor Yaş 17

tabii ki de doktor kontrolsüz bir şey yapılması saçma zaten . Abinize bir de minoxil tedavisini sorun yardımcı olacaktır :) Youtube da ise Dr. Hamid Aydın'a bakıp bilgi edinebilirsiniz fena şeyler söylemiyor kendi fikrimce :d 1658860053 Genetikse yapacak bir şey yok kesinlikle ama bir 17 yaşında...
  7. umutdoyuran

Kesinlikle en güzel çözümlerden bir tanesi . Ayrıca H-360 plus takviye ilacına da bakın araştırın doktora danışın ve alacaksınız kesinlikle eczaneden alın asla internetten almayın , sormak istediğiniz bir şey olursa bu konuda seve seve yardımdı olabilirim :)
  8. umutdoyuran

Hocam böyle durumlarda direkt doktora git ve tahlil yap değerlerini ölçtür . Basit bir sorundan bile kaynaklanıyor olabilir . Erkenden önlemini al . Düzelmezse eğer prp tedavisine başlayıp saçı dışardan beslersiniz . 3 ayda bir yapılıyor ve aşırı pahalı değil . Genetik olsa bile bu kadar erken...
  9. umutdoyuran

Aşırı Derecede Terliyorum. // Hiperhidroz

O kadar detaylı hiç bilmiyorum valla doktor önermişti bize de , herkesin durumu farklı olduğu için doktor ne derse o , tekrardan çok geçmiş olsunn
  10. umutdoyuran

Aşırı Derecede Terliyorum. // Hiperhidroz

Geçmiş olsun öncelikle , teyzem ve annem de çok fazla terliyorlardı sonrasında bir tane ilaç kullandılar ve normal düzeye geldi . Zaten popüler bir ilaç genelde bu ilacı öneriyorlar (bize bunu önerdiler ) sizde araştırın bulamazsanız ilaç ismini vereyim.
Top Bottom