Arama sonuçları: *

• Users: wass
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. wass

Berber olmayan bıyığımı (Aslında tüyden başka bir şey değil.) makine ile aldı!

16 yaşında sakalım vardı.
  2. wass

Kilo vermek istiyorum önerilerinize açığım

Yürüyüş yap, sağlıklı beslen(beslenmenden kısma), bol su iç. Bunları yaparsan ve üstüne de YouTube'da vücut geliştirme egzersizleri var. Onları yaparsan güzel olur. Ben de uzun bir zaman önce o kiloya sahiptim.
  3. wass

Sigara İçmemek İçin Ne Yapmalıyım?

Zamanında bu hatayı da yaptım sonucu kötü oldu. Ulan düşündüm de, zamanında her şeyi yapmışım lan.
  4. wass

Nasıl 1 kilo verdim ?

Metabolizma joined the game.
  5. wass

Yaşım 14 boyum (1.60) 1.80 olurmuyum?

Basketbol oyna, o zaman ergenlik çağında olmasan bile şuan ergenliğe yeni girmiş birisin. (y)
  6. wass

Covid olmuşum ciğere inmiş aynısını yaşayan varsa aydınlatsın beni

Normal hastalara da ilaç veriliyor sanırsam. Dostum bu saydıkların konusunda pek bir fikrim yok benim çevremin başına geldi adamın başına gelmesin diye yazdım bu kadar. Sen benden daha bilgilisin büyük ihtimalle bu konuda. Teşekkürler yorulmayıp yazdığın için. 😊
  7. wass

Dostum üç kişide değil çoğu kişide gözlemlediğim bir şey bu, ilaç içenler ağır atlatıyor genelde.
  8. wass

Valla dostum benim verdiğim bilgiler doğru bilgiler, isteyen inanır isteyen inanmaz. Farketmez benim için ben öneri yapıyorum. YTD 1620163825 Dediğim gibi ilaçlar kötü etki veriyor.
  9. wass

Covid-19 İlaçları gerçekten çok fazla kötü tepki veriyor. Benim akrabamın ciğerine ve ayağına emboli attı mesela. BEN OLSAM kullanmazdım, bu arada her gün aspirin iç.
  10. wass

Kardeşimin dolgusu çıktı !

Doktora götürün mikrop falan kaparsa kötü şeyler olabilir.
  11. wass

Sizce Bu Kilo Verme Yöntemi Nasıl

Hafif hafif arttırarak yürüyüş yapabilirsin, eğer bazı şeyleri yemeyi seviyorsan (ekmek, poğaça, tatlı vb.) Bunları hemen kesmek yerine azar azar kesmen tavsiyemdir. Yoksa vücut enerjisiz kalır. Mesela çayına 2 çay kaşığı şeker koyuyorsun ilk başladığında 1.5 kaşık at, 2 gün sonra 1 kaşığa...
  12. wass

Nijerya Ve Sağlık Önlemleri

Ekonomi kalmadı nereye kapıyoruz, turist ve yatırımcı lazım. Yaz sezonu geliyor. Yani gerekçe; "Para yok oğlum, kolaysa sen yönet ağrıdı kolum" Bu duruma getirenler utansın.
  13. wass

Açlık Hissim Yok Oldu

Doktora git
  14. wass

Doktora gittim gözlük verdi daha bulanık görüyorum.

Tekrardan doktora git, durumu anlat. Çünkü hipermetrop uzağı görüp yakını görememekti sanırsam.
  15. wass

Günlük Vaka Sayısı 30 bin'i Geçti!

Boşver, kongreler daha önemli.
  16. wass

Kadir gecesi masturbasyon günah mı?

Evet günah, yapmamanı öneririm çeşitli sağlık sorunları yaşayabilirsin. (psikolojik olarak)
  17. wass

Nasıl kilo verebilirim?

Hafif hafif arttırarak yürüyüş yapabilirsin, eğer bazı şeyleri yemeyi seviyorsan (ekmek, poğaça, tatlı vb.) Bunları hemen kesmek yerine azar azar kesmen tavsiyemdir. Yoksa vücut enerjisiz kalır. Mesela çayına 2 çay kaşığı şeker koyuyorsun ilk başladığında 1.5 kaşık at, 2 gün sonra 1 kaşığa...
Top Bottom