Arama sonuçları: *

1. yagoylmz

Creatin saç dökülmemi hızlandırır mı?

evet bende baya araştırdım almadan önce ve bunun bilincinde olarak kullandım. belki de dediğiniz gibi saçlarım önceden açıldı. saçımı artık kısa kullanacağım en azından dökülme bir nebze azalır. dermatoloji için randevu aldım. bakalım hayırlısı.
  2. yagoylmz

zaten genetik olarak problemli oldugumu yine de denemek istedigimi yazmıştım. genetik olarak problemi olmayanlarda olacak demedim. kendi 1 aylik deneyimimi yazdım. 1726497508 bu arada birakma kararimdan vazgectim. zaten spor yaptigim icin dokulme devam edecekti. en azindan daha hizli gelisirim...
  3. yagoylmz

sagol hocam
  4. yagoylmz

dedigim gibi baba tarafimda herkes kel
  5. yagoylmz

sizce ne yapmaliyim. doktora gitsem anlasilir mi?
  6. yagoylmz

Neredeyse 1 ay oldu kullanalı. Saçımda ciddi dökülmeler var. Fakat verdiği güç beni tatmin eden bir seviyede. Saçım uzundu yakın zamanda kestirdim. Kestirdikten sonra saçımdaki açıklıkları daha net fark etmeye başladım. Belli bir süre ara vereceğim umarım saçlarım tekrardan çıkar :/
  7. yagoylmz

saç uzamasında sıkıntım yok. fakat saçlarım uzadığında çok daha dökülüyor o yüzden bağlanacak seviyeye geldiği gibi kesiyorum.
  8. yagoylmz

teşekkürler deneyeceğim bakalım. 1 ay sonra yazarım dökülme vs olursa. olacağına bende inanmıyorum tekrardan teşekkürler.
  9. yagoylmz

Baba tarafımdan herkes kel fakat ana tarafımın saç yapısı dalgalı kıvırcık şeklinde ve benim de saçlarım öyle. 20 yaşındayım saç dökülmem normal seviyede var. Dolaylı yoldan saç dökülmesini arttırdığını gördüm. Bu durum hurafe mi yoksa gerçek mi? ( İnfo: Babamın saçlar 20 yaşındayken çoktan...
Top Bottom