Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

Müsaitseniz bi banka önerir misiniz?

Nays'ta veli izni istiyor.
  2. Ö.F.Ö

Arkadaşım Çalıntı CC kullandı

Umarım hapislerde çürür diyeceğim de adaletin olmadığı bir ülkede yaşıyoruz maalesef.
  3. Ö.F.Ö

Arkadaşım çalıntı kredi kartı ile alışveriş yaptı!

Bu bahsettiğini yapıp da başına bi iş gelmeyen birisinin burda "bana bir şey olmadı" diyerek kendini ifşa edeceğini sanmıyorum. O yüzden beklemekten başka çareniz yok. Ama umarım ceza alır ileride bu olayı iş haline getirmemesi için.
  4. Ö.F.Ö

Arkadaşım çalıntı kredi kartı ile alışveriş yaptı!

Kral 2021 de ki konuyu niye hortlatıyosun özelden yazsana
  5. Ö.F.Ö

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Mesaj geldi ama herhangi bir kargo firması yazmıyordu sadece "Nays haber! Kartin dagitima cikti. En kisa surede adresinde olacak." yazıyordu. Zaten mesaj gelmeden önce müşteri hizmetlerine sorduğumda kargo firması bilgilerini paylaşamıyoruz vs. demişti. Teslim eden kuryenin üstünde de herhangi...
  6. Ö.F.Ö

bende ayın 9unda sipariş verdim bugün geldi, teslim ederken tc de aldı.
  7. Ö.F.Ö

bende basım sürecine geldi sonra tekrar talebine aldığa döndü anlamadım .d
  8. Ö.F.Ö

En iyi cashback veren banka

iyimiş de bi bankaya bağlı mı?
  9. Ö.F.Ö

Nays cashback kazanılan max miktar

3 gün içerisinde veriyor, vermezse müşteri hizmetlerine bağlanırsın.
  10. Ö.F.Ö

Nays'ın güldüren kampanyası :D

hee siz kotayı doldurmuşsunuz daha gelmez cashback. 1 ayda max 100 tl cashback alabiliyorsunuz daha fazlasını alamazsınız. 1704127212 zaten o 100 tl lik sınır 50 ye düştü
  11. Ö.F.Ö

kalan paralardan kastın 80 tl cashback mi? eğer öyleyse 3 gün içinde yatması gerekiyordu, yatmadıysa müşteri hizmetleri ile görüş.
  12. Ö.F.Ö

100 yatar
  13. Ö.F.Ö

çok büyük hayallerim vardı. 1704120459 göz gezdirdim de çok farketmedim, dediğin gibi buna da şükür :D 1704120514 aralık ayındaki kampanyayı doldurmuştum, ocağı bekliyordum belki yeni yıla özel kampanya yaparlar diye ama beklentimin tam tersi iş yaptılar. Yapacak bişi yok daha fazla beklemeden...
  14. Ö.F.Ö

Nays ile ocakta alırım diye epic gameste onlarca oyun beklettim, bugün alıcaktım kampanyaya bi bakim dedim belki 100 tl sınırı 200e falan çekmişlerdir, %20 yerine %30 cashback veriyordur diye ama bi de ne göreyim cashbacki %10 a, sınırı da 50 tl ye çekmişler. Anlamadığım diğer kampanyalar sabit...
  15. Ö.F.Ö

Nays ile ilgili bir sorum var. Yardımcı olur musunuz?

tamamdır teşekkür ederim. 1698777318 Papara kullanmıyorum hocam.
  16. Ö.F.Ö

Nays ile ilgili bir sorum var. Yardımcı olur musunuz?

Şimdi benim ekim ayı oyun kampanyasındaki cashback sınırı doldu. Kasım ayındaki kampanya ne zaman başlıyor? direkt gece 12 den sonra mı? yoksa 2-3 kasım gibi mi?
Top Bottom