Arama sonuçları: *

1. ÖzalınGözlüğü

Bankalar 2. Anket | Hangi bankayı seçerdiniz?

Ani bir karar ile birlikte, Saat 23.59'da bitirme kararı alıyorum ve konuyu yükselttiriyoruz.
  2. ÖzalınGözlüğü

Ziraat neyse de, İş Bankası'ndan da mı memnun kalmadınız? Şuan hangi bankayı kullanıyorsunuz? Ve haklısınız hocam, QNB bayağı paragöz.
  3. ÖzalınGözlüğü

Unuttuk hocam, çok özür dileriz. Düzeltiyoruz. 1719215013 Hatırlatmak isteriz ki, Enpara ve QNB Finansbank ayrı bankalar olmuştur. İyi forumlar dilerim. :)
  4. ÖzalınGözlüğü

Değerli arkadaşlar, uzun zaman önce bir anket yapmıştım; tekrarını yapmak istiyorum. Bu gün saat 23:59'da bitirmeyi düşündüğüm ankete katılmanızı önemle rica edeceğim. 1719214321 PARDON, DÜZENLİYORUM, O ZAMAN BASIN. 1719214421 Önceki anketin aksine, sizlere 1 oy hakkı veriyoruz ayriyeten.
  5. ÖzalınGözlüğü

Hangi bankaları, neden tercih edersiniz?

Lan.. Teb'i koymayı unutmuşum... Hemen koyuyorum!
  6. ÖzalınGözlüğü

Güzel. Bende Enpara almayı düşünmeye başladım.. Yatırım yaparken dikkatli ol dostum.
  7. ÖzalınGözlüğü

Maximum Mobil'den kredi kartı işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. https://creditcardapp.isbank.com.tr/ Bu sitedende kartınızı seçip, aşağıda çıkan tasarımlardan birini seçin (eğer varsa) maximiles kart, garanti gibi bir uçuş kartı türü ve uçuş kazandırıyor. Maximum GOLD, PLATİNUM gibi...
  8. ÖzalınGözlüğü

başka bir banka seçseydiniz hangisi olurdu, 2 banka seçme hakkınız var.
  9. ÖzalınGözlüğü

Evet bende işbankasının nays'ına geçtiğim zaman Değiştirmeme rağmen yine doğrulama için şubeye gel diyor. İnternetten doğrulamalı alışverişler çok canımı sıkıyor. Bide para yollamak için kendi banka hesabından 1 tl atman gerekiyor (bazılarında) Ha bende sandım enpara yoluyla ziraati kaldırdın...
  10. ÖzalınGözlüğü

Böyle bir konu için, bu denli uğraşmalarınız için, çok teşekkür ederiz. DenizBank bu arada Garanti'nin tasarımlarını yüzde 99 taklit ediyor.
  11. ÖzalınGözlüğü

aga enparanın ziraatle ne alakası var a*k
  12. ÖzalınGözlüğü

Dostum, 1-Miles & Smiles Kart bir uçuş kartı. Garanti ile anlaşmalı diye biliyorum. 2- 250 Bin lira'yı bulana kadar ömür geçmez mi? 3- Koskocaman 250 bin lira bankada kalmasına rağmen neden düşük bir avantaj olarak 1-2 ay aidatı kaldırıyor 4- Tam olarak demek istediğin şey ne? 1672592665...
  13. ÖzalınGözlüğü

Evet biliyorum, Resmen bir kart aidatı 400₺ , 800₺ neden vereyim 2 karta? Hemde kampanyaların geneli bana uygunda çıkmıyor..
  14. ÖzalınGözlüğü

Göremedim, Maximum Mobil'e bakmayı denediniz mi? https://www.isbank.com.tr/kampanyalar bu sitede var galiba
  15. ÖzalınGözlüğü

Bende aynısını hissediyorum zaten. Özel firmalara uygulanan baskı yüzündende oralardada fiyat fahişlere çıkıyor. 1672580872 Video'yu izleyip, bir düşün derim. Ama üye iş yeri olarak yapıkredi baya bir öne geçti bence.
  16. ÖzalınGözlüğü

Öğrenci için banka kartı çıkartmak daha da kolay. Ancak veli ile birlikte gitmen gerekir 1 Veli yeterli olur. Vekalet kağıdı filan varsa , akrabaların biriyle gitmen gerekir. Orasını bankalarla iletşime geç. Ben Bankamatik olarak: GARANTİ BBVA tercih ederim.. Konu hakkındaki video budur...
  17. ÖzalınGözlüğü

Niyeyse, akp'li gibi hissettim lan. Devlet bankaları pek iyi değil. Ziraat'ede hiç güvenmiyorum + Vakıf'ada
  18. ÖzalınGözlüğü

PKLMSAOIDKAMDFOLŞASDFAS 1672577254 Birde o 11 krş için eft ödüyor..
  19. ÖzalınGözlüğü

Ben 10/11/22'de başvurdum.. 2 Aydır yok..Teal Card'da dağıtım bölgesine iade edilmiş.. Neden bilmiyorum.. Gray Card sipariş verdim.. Garip birşekilde 1₺ücret kesmedi.. Lag buldum herhalde.
Top Bottom