Arama sonuçları: *

1. AdomSegat

en iyi 18 yaş altı banka kartı

Gündelik Hayat İçin Papara iyi ancak dijital alışverişlerde tosla daha iyi çünkü steam'den kupon alırsan indirim yemek sepeti yemek siparişi indirin spotify netflix, yarısını karşılıyor (papara'da karşılıyor ancak belirli bi miktarı tosla direk yarı yarıya) vs. vs.
  2. AdomSegat

Tosla İle İlgili Sorularım

hmmm üzdü 1627400393 Netflixde'de var değilmi 1627400411 @Emir Aydın Yarı Yarıya Olduğunu Söylemişti
  3. AdomSegat

Tosla İle İlgili Sorularım

Selamlar Hepinize Arkadaşlar Tosla Kart İle İlgili Sorularım Var Başındaki Numarayı Yazıp Öyle Cevap Yazarsanız Mutlu Olurum -1- Tosla Kart'ta Sanal Kart Varmı -2- Tosla Kart'ta Netflix'de Yarı Yarıya Ödeme Varmı 41 TL OLan Paketi Alırsam 20.50 TL'si Gerimi Geliyor Ayrıca Bu Tür Kampanyalar...
  4. AdomSegat

Papara İle İlgili Sorum

Sağolun Tosla Alıyorum O Halde Sanal Kart Eğer Yoksa CARRFOURsa ve migrosa bakacağım
  5. AdomSegat

Papara İle İlgili Sorum

Tosla Alayım O Halde Eylül Sınırlaması Yok Değilmi Bu Arada Netflix Dışında YemekSepeti'nde Öyle Bir Kampanya Varmı En Çok O Olursa Alırım 1627397720 Toslanında Sanal'ı Var Demi
  6. AdomSegat

Papara İle İlgili Sorum

Teşekkürler Umarım Daha Sonra Bitmez
  7. AdomSegat

Papara İle İlgili Sorum

Çok İyimiş Sanal Kart Olayın'ı Anlayamadım Benim Şu An Kredi Kartım Yok O Sanal Kart'ta Ailemin Kartını Girsem Olurmu
  8. AdomSegat

Papara İle İlgili Sorum

Okey Netflix'i Ödüyormu Sanal Kartla'da Olur Değilmi 1627397151 kaynak atarmısınız
  9. AdomSegat

Papara İle İlgili Sorum

Papara İle Netflix Alırsam Yarısını Ödüyor'mu Eğer Öyleyse Alacağım'da Birde Nerde Bulunuyorlar Şok'Ta Yoktu
  10. AdomSegat

Akbank Hacklendi mi ? Paralar güvende mi ?

Babam Allahtan 1 Ay Önce Garanti'ye Geçti
  11. AdomSegat

Bir telefon numarasına kaç tane ininal kart ekleyebilirim

galiba hayır öyle bişi varsa bende alıcam bende kaybettim xd
Top Bottom