Arama sonuçları: *

1. AnhurChivas

Wise, Türkiye'den çekiliyor!

Başın ya da başların diye bir kelime kullanmadım zaten ^^ Nasıl anladığına bağlı. Doğru diyorsun, A*P kadar C*P ve diğerlerinde de suç var. Ancak sorunların kaynakları arasında en başı ampul çekiyor.
  2. AnhurChivas

Başındakiler sağolsun ;)
  3. AnhurChivas

Attığım görseldekilere göre üstü kapalı olarak çekiliyorlar. Sen, yurtdışından herhangi bir para alamayacaksın, gelir elde edemeyeceksin burayı kullanarak. Ama yurtdışına para gönderebileceksin :D
  4. AnhurChivas

Paypal ve Skrill'den sonra sırada Wise Türkiye'den çekiliyor. Düşünceleriniz neler? Şahsen genelde kripto kullansam bile arada bir lazım oluyordu. Hiç bir yerden döviz alamayacağız yakında herhalde :kappa: A*P Türkiyesi ile her şey ülkeden yavaş yavaş çekilmeye devam ediyor.
  5. AnhurChivas

Nays ile Bedava Para Kazanma

Ben de 2-3 ay önce Amazon'dan mouse sipariş etmiştim, beğenmeyince iade ettim. Aradan bir süre geçti, o mouse indirime girdi. İade etmiştim zaten ama arada ki farkı amazon bakiyesi olarak verdiler gene de otomatik olarak :D
  6. AnhurChivas

Kredi kartı kullanılabilir limit neyin nesi?

Üstte de yazdım kanka hiç kullanmadığım için benim yazdığım mantıklı gelmişti öyle çalışıyor sanıyordum :shy:
  7. AnhurChivas

Ha pardon, hiç kullanmadım da düşününce öylesi mantıklı gelmişti :peepo2:
  8. AnhurChivas

Taksitle alabilirsin, tek bir ayda 9700'den fazla para harcayamazsın.
Geri