Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

Papara tarafından dolandırıldım

Şikayet var sitesine durumunuzu yazın. Bu tarz yerlere firmalar çok önem veriyor. Geri dönüş ve çözüm çok daha hızlı oluyor.
  2. AntremanKoçuMünir

🔥 EFT ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ!

Elimizde bir koz var. Transfer yapmamak.
  3. AntremanKoçuMünir

Nays hesabı açmak mantıklı mıdır?

Aylık hesaba 300-500 atarım. Dışarda alışverişi öyle yaparım. Trendyol, faturalar, İstanbul kart yükleme veya kahve içerken alışveriş yapıp o gün kazı kazandan da ekstra kazanırım. Şu an bir bakıyorum güzel fiziki para kazanmıştım. İstediğim an vadesiz hesabıma atıyorum nakiti çekiyorum...
  4. AntremanKoçuMünir

En iyi cashback veren Sanal Kartlar veya Kredi Kartı hangileri Ne Önerirsiniz???

Steam üzerinden alışveriş yaparken bütün izinler verilmiş ve açık olmasına rağmen sanal kart ile alışveriş yapamadım. Fiziki kart çıkınca sorun çözüldü. Bu durumu yazdım ama müşteri hizmetleri çözemedi. Evet çok yeni platform. Ama hiç sorun yok diyemeyiz. Biz geri dönüş sağlıyoruz umarım hızlı...
  5. AntremanKoçuMünir

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Siparişi ilk verenlerden birisiyim ve kargoya verildi mesajı haftaiçinde geldi. Ama karta dair bir şey yok 😅
  6. AntremanKoçuMünir

Kredi Kartı Almak İstiyorum

Sürekli başvurma olayını öncelikle durdur. Ardından mobil gezen tayfadan alma ihtimalin daha yüksek. Sabit bir gelir olsa banka şubelerinden puanın düşük bile olsa alırdın
  7. AntremanKoçuMünir

Hangi bankanın müşterisi olayım

Enpara, nays ve papara kampanyalardan dolayı kesinlikle tavsiye ederim. Genel olarak banka adı derseniz de Garanti Bankası. Benim kullandıklarım değil tavsiye ettiklerim...
  8. AntremanKoçuMünir

Akbank hisse almada borc olurmu

Yakın çevremde uzun yıllardır kullanan ve bana da tavsiye edenler oldu. Ama ben bildiğim bankadan devam ediyorum hocam. Ücret çıkacağı zaman önceden haber ediyorlar. Bakınız yapıkredi gibi..
  9. AntremanKoçuMünir

Akbank hisse almada borc olurmu

Akbankya bildiğim kadsrı ile ücret yok. Tavsiyem garanti bankası ile çalışabilirsiniz. Bütün halka arz geliyor. Etrade ile hızlı işlem yaparsın.
  10. AntremanKoçuMünir

akbank vadesiz hesap açma

444 25 25 e bir sorun daha hızlı cevap gelir.
  11. AntremanKoçuMünir

Kredi Faizi Ne Kadar Olmali

Hangi kredi sitesinde genel bir kıyaslama yapabilirsiniz. Özellikle Denizbank faizleri ötelemeli kredileri çok yüksek fiyatlara çıkıyor. Fibabank gibi yeni gelenler uyguna verebiliyor. Araştırmadan almayın derim. Edit. 7000 için maksimum 7800 bandı bence uygundur...
  12. AntremanKoçuMünir

Banka kartının temassız özelliğini aktif edince aktif kart iptal mi oluyor?

Temassız ödeme aktif olduğunda kartınız iptal olmaz. Sadece şifre girmeden 750 liraya kadardı galiba temasız alışveriş yapabilirsiniz o kadar...
Top Bottom