Arama sonuçları: *

1. AprnHaci

tosla steam'den oyun alamıyorum

vallahi reis iyi niyetin için çok teşekkür ederim ama uğraşmaya değmez boşver canın sağolsun senin
  2. AprnHaci

gerek yok yinede teşekkürler
  3. AprnHaci

evet ama çözdüm sanırım yeni çıkarmıştım girdim az önce toslaya e postayı doğrulamamışım doğrulama gönderiyorum doğrulama gelmiyor canlı desteğe yazdım çok fazla denediniz 1 saat sonra tekrar deneyin dedi
  4. AprnHaci

yeni çıkardigim için mi acaba
  5. AprnHaci

yok ilk denediğimde de aynısını dedi
  6. AprnHaci

bunun çözümü nedir gerçekten anlayamadım internet alisverislerinede açik kart
  7. AprnHaci

denedim ama olmuyor ilginç kart internet alışverişlerinede açık acaba tosback'den gelen para olduğu içinmi almıyor anlayamadım
  8. AprnHaci

Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra...
  9. AprnHaci

İninal ile Steam'den Oyun Alırken Hata Veriyor

Türkiye içi satın alımlar canım? : D 1643370322 Ben bir şey soruyorum dostum bir durumdan müzdaribim ve senden yardım etmeni istiyorum ne bilip bilmediğimi sorgulamanı değil.
  10. AprnHaci

İninal ile visa oluyor mu? Ben sadece visa BoaCompra diye biliyordum.
  11. AprnHaci

"An itibariyle bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz. Yaşattığımız rahatsızlık için özür dileriz". Malum oyunlar indirimde ve kaçırmak istemiyorum ama Visa boaCompra (ininal) ile yapmaya çalıştığım alışverişlerde yukarıdaki hatayı veriyor neden kaynaklı Düzelecek mi?
  12. AprnHaci

İninal karta para yüklersem geçen ayların aylık kullanım ücretini kesecek mi?

Yok dediğim gibi 10 aydır kullanmıyorum
  13. AprnHaci

Yani sonuç olarak para yüklediğimde sadece son ayın aylık kullanımını kesecek öyle mi?
  14. AprnHaci

Ben yaklaşık 10 aydır ininala para yüklemiyorum ve kartta 10 aydır para yok aylık kullanım ücretini kesersekde yaklaşık 20 tl oluyor eğer ben ininala 20 tl yüklesem bakiyem 0 mı kalır yoksa geçen ayların kullanım ücretini kesmiyor mu?
Top Bottom