Arama sonuçları: *

1. BorsaKaplanı888

Inanal kart nasıldır

en son atm den para çekilmiyordu lite card da mesela tabi değişmiş olabilir bilemiyorum 1704393019 https://www.technopat.net/sosyal/konu/papara-black-card-ile-papara-lite-card-arasindaki-farklar.1979931/ şuraya bir bakın hocam
  2. BorsaKaplanı888

Inanal kart nasıldır

direk paparadan aldım hocam başka yerden onaylı kart alabilirsiniz. ben sözleşmeli istedigim için paparadan aldım. başka yerden aldıgınız kartlar sözleşmeli olmadıgı için farkları var
  3. BorsaKaplanı888

Inanal kart nasıldır

:D :D
  4. BorsaKaplanı888

Inanal kart nasıldır

Hocam ben düzceliyim. aslında çok popüler bir yerde oturuyorum ancak buraya getirmediler. tam olarak merkezi yani avmlerin mağazaların oldugu yerlerden bahsediyorum. bilmiyorum siz gene kendi adresinize verin getirmezler ise farklı yere verirsiniz. ben baya bir uraştım kartı almak için ondan...
  5. BorsaKaplanı888

Inanal kart nasıldır

Hocam merkezi bir yere verin siparişi. Köy, kasaba tarzı yerlere vermeyin getirmiyorlar. AGT kurye ile çalışıyorlar ben 4 defa kart siparişi açmak zorunda kaldım 3 ünde kart evde kimse yok diye geri gitti. Sonuncuda şaka gibi kargocu beni arayıp merkezdeyim (1 saatlik yol) gel al diyor bana
  6. BorsaKaplanı888

Inanal kart nasıldır

Papara en iyisidir. Tek sıkıntısı kartın size ulaşması :DD
  7. BorsaKaplanı888

Banka Kartı Önerisi?

Ziraat kullanıyorum memnunum
  8. BorsaKaplanı888

Ziraat Bankası borsa hesabı açılmıyor.

Arkadaşlar açmak için 10.000 tl bakiye olması gerekiyor hesapta 10bin atıp hesaptan geri çeksem olur mu ? Yoksa otomatik o parayı kullanıyorumu
Top Bottom