Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

Tosla Kart Taksit Oluyormu?

Hayır.
  2. CesarVialpando

Steam Alışverişte Tosla Kart

Boamcompra mastercard mı seçmeliyim yoksa normal mastercard mı?
  3. CesarVialpando

Tosla Kart İptal Etme

Ne alaka?
  4. CesarVialpando

Tosla Kart İptal Etme

Tavsiyen için sağol.
  5. CesarVialpando

Tosla Kart İptal Etme

Evet bunu ben de gördüm sadece başka bir yolu vardır belki diye sormuştum.
  6. CesarVialpando

Tosla Kart İptal Etme

Sorum yukarıda.
  7. CesarVialpando

Yeni Tosla Kart Kaç Günde Gelir?

Merhabalar belki görmüşsünüzdür geçen sefer kartım atm tarafından yutuldu diye konu açmıştım. Biliyorsunuz ki tosla akbanka ait. Ben akbanka gidip bu konudan bahsettiğimde bana müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini, onların bana yeni bir kart göndereceğini söylediler. Bu kart bana kaç gün veya...
  8. CesarVialpando

Kartım Yutuldu Hangi Şubeden Alacağım?

Şube yoktu yakında o yüzden alamadım. 1625757900 Yok hayır siz anlamadınız. Ben kartımı yarın alacağım ama bunu hangi banka şubesinden almalıyım ziraat mi akbank mı?
  9. CesarVialpando

Aradım ve malesef cevap alamadım.
  10. CesarVialpando

Merhaba bugün tosla kartımla ziraat atmsinden işlem yaparken kartım yutuldu. Tosla Akbanka ait. Kartımı hangi şubeden alacağım?
  11. CesarVialpando

Ziraat ortak atm kartımı yuttu

Yakında şube yok
  12. CesarVialpando

Ziraat ortak atm kartımı yuttu

Tosla karta para yükleyecekken zaman aşımına uğradı diyip kartı yuttu. Ne yapayım şimdi hala bekliyorum.
  13. CesarVialpando

Tosla Kart Hakkında Sorular

Paparayı da düşündüm ama onun için de birkaç gün beklemem gerekecek ve steam indirimleri 8'inde bitiyor diye biliyorum. 1625663727 Dostum şok marketten alacağım kartı
  14. CesarVialpando

Para yüklemek için aktifleştirme şart mı yani? Eğer değilse önce para yükletip daha sonra aktifleştirme işlemi yapmayı düşünüyorum.
  15. CesarVialpando

Peki ilk önce markette kartın içerisine para yüklesem ve daha sonra hesabı eve gelince aktifleştirsem olur mu?
  16. CesarVialpando

İninal alacaktım ki toslayı gördüm ve vazgeçtim ininalden. Şimdi bazı sorularım var. Toslaya para sadece atmden mi yükleniyor marketten yükleyemez miyim? İninaldeki gibi kart aktifleştirme olayı bunda da var mı? Kart ücreti ne kadar? Bu karta sadece akbank uygulamasından mı işlem...
  17. CesarVialpando

İninal Mi Tosla Mı Karar Veremedim.

Tam ininal alacakken tosla ve paparayı gördüm. Paparayı alamam çünkü yakınlarda alabileceğim bir mağaza yok ve internetten almaya kalksam çok uzun sürecek ve steam indirimleri de 8'inde bitiyor. İninal ve tosla arasındaki farklar nedir, hangisi daha yaygın kullanılıyor ve ininal hangi durumlarda...
  18. CesarVialpando

İninal Kartı Alır Almaz İçine Para Yükleyebilir Miyim?

Ha iyiymiş ben sadece atmden yükleniyor diye biliyordum.
  19. CesarVialpando

İninal Kartı Alır Almaz İçine Para Yükleyebilir Miyim?

Papara ve toslanın ne gibi avantajları var ininale göre?
Geri