Arama sonuçları: *

1. Clayz

Papara Para Yatırma Sınırı

atm denmı hocam yoksa baska kredı kartındanmı
  2. Clayz

hesap dogrulanmıs ama nakıt yatırma sınırım 4k olarak gozukuyor dıger ıslemlerın hepsı yuksek bır musterı temsılcısıne sorsam ıyı olucak 1734616086 sen kendını gelıstırmekle ugras hocam ınsanlar senı genel olarak ılgılendırmıyor dıye dusunuyorum ıyı forumlar
  3. Clayz

dostum sen kafa mı yapıyorsun acaba sok ve atm gıbı yerlerden yukleme sınırı max 4k gosterıyor 250k genel olarak
  4. Clayz

Dostlar selam hemen konuya geceyım hesabım onaylı hesap 4k cıvarı bu ay para yatırmıstım atm ve sok olmak uzere suan maıle baktım aylık para yatırma sınırım dolmus sadece baska kredı kartından atabılıyorum galıba ama onu yapma sansım yok ılla atm yada sokdan yuklemek zorundayım bıdakı ayı...
  5. Clayz

Papara Para Yatırılmıyor

Dostlar selam bugun soktan paparaya 2.2k yatırdım daha 1.8k daha yatırmam gerekıyodu kasıyer 2.yuklemede lımıt asıldı dıyor ? nasıl cozebılırım bu durumu kımlık mı dogrulamam lazım?
  6. Clayz

Papara nerede geçiyor?

heryerde gecıyor neredeyse
  7. Clayz

Kredi kartı taksit sorunu

tamamdır yarın arıyayım hocam pekı genel olarak her kredı kartında zaten taksıt ımkanı yokmu? bılmıyorum bıraz cahılım bu konuda
  8. Clayz

Kredi kartı Sonradan taksıtlendırme

Dostlar selam hemen konuya geceyım 2 farklı sıteden 2 urun aldım bankakarttan zıraat her neyse taksıtı secınce ıslemı reddedıyodu ıkısındede tek cekım kullandım ama taksıt yapsam daha ıyı olur sonradan taksıtlendırme dıye bır olay varmıs herkes kalkmıs kalkacak demıs forumlarda fakat zıraatte...
  9. Clayz

hocam oraya baktım yok bende ama?
  10. Clayz

valla bılmıyorum hocam kartın taksıt desteklemesı neye gore oluyor lımıt ıse sorun olcagını dusunmuyorum ama baska bır sey varsa bılmıyorum tam 1721313141 anladım saol
  11. Clayz

pazaramadan 400 lıralık kasa fanı aynı sekılde gelburadan aynı urunu aldım taksıtlendırme ıkısındede olmadı
  12. Clayz

Dostlar selam karttan 12 taksıtlı bır sey alıcaktım faızı az dıye dırek taksıtı en uste cektım her neyse kabul etmıyodu sureklı ıptal gelıyodu en sonunda tek cekım attım dırek kabul ettı taksıt seceneklerınde bankaya gore felan yazmıyordu ama bankam zıraat neden boyle?
  13. Clayz

Bu olay Kredı kartı soygunlugundan farkı ne ???

Dostlar selam bugun rastgele dc de takılıyordum bır sunucunun chatıne mıgrosta calısan kasıyer bana kesın ulassın dıye mesaj vardı adama dm attım hemen cevap verdı kasaya bır aygıt takılcagını soyledı aklıma zaten ılk gelen sey kart ıle olan ıslemler sonrasında kartın bılgılerını ele gecırmektı...
  14. Clayz

İninal Kart İle İbana Transfer

herkese selam arkadaşlar ininal kart ile baska bır bankaya ıbana para transfer edebılırmıyım uygulamda bankaya transfer kısmı var ordan baskasının ıbanına ornegın akbank ıbanı gonderebılırmıyım ?
Top Bottom