Arama sonuçları: *

1. Cooper

Yapı Kredi Müşteri Ol 300tl Kazandan gelen parayı nakite çevirme

evet hocam ref ıstıyorsanız verebılırım
  2. Cooper

hocam konuya yazdıgım zaman herkes soru soruyor teker teker cevap vermek gerekıyor mesaj daha kolay oluyor yardımcı olmak acısından
  3. Cooper

kayıt oldunuz mu hocam puan geldı mı
  4. Cooper

arkadaşlar yapıkredi hesabı oluşturana banka 300 tl puan verıyor bunu nakite çevirebiliyorsunuz ben dun cevırdım ısteyenlere yardımcı olurum cevırılmıyor dıye bır sey yok yanlıs anlasılmasın. referans ıle kayıt olmaz ısenız 300 tl vermıyor.
  5. Cooper

Taksitli telefon almak mümkün mü?

taksit olmuyor dıye bılıyorum alacagınız fırma bankadan sızın adınıza kredı cekıyor sız telefon alacagınız fırmaya nakıt para verıyorsunuz sonra bankaya her ay aldıgınız kadar para oduyorsunuz
  6. Cooper

Lise mezunu birine kredi kartı verilir mi?

teşekkürler
  7. Cooper

nereden mezun oldugumla alakası yok tabı kı ama bır gelırım yok o yuzden verırler mı dıye sordum
  8. Cooper

öncelikle merhaba arkadaşkar lise mezunu biriyim ve telefon alacagız babamın kartının limiti 5000 tl ve 5000 tl den fazla alışverış yapmasına ızın vermıyor bizde iphone 11 alacagız 3 ay taksıtle fakat kartın lımıtı olmadıgı ıcın alamıyoruz ben gitsem bankaya bana kredi kartı verirler mi?
  9. Cooper

Paparayı nereden temin edebilirim?

paparanın uygulamasından aldım 2 hafta da getırdıler bı form dolduruyosun verıyolar kartını
  10. Cooper

İninal kart kaç tl keser

papara alsan daha ıyı olur aslında
Top Bottom