Arama sonuçları: *

1. D

Öğrenciler için faiz oranı az olan öğrencilere ayrıcalıklar içeren kredi kartlrı

2k-2.5k arası limitli hesap açacağım en iyi banka hangisi pek bilgim yok eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  2. D

Nays hediye paramı yatırmadı!

Bana da aynısı olmuştu 2 3 gün bekledim ve arada müşteri hizmetlerine yazdım daha sonra çok sinirlendim ve 2 saat boyunca müşteri hizmetlerine paramı verin verin diye spam attım aralıksız diğer gün hesabıma geldi para. Büyük ihtimal inkar edecekler sakın geri adım atmayın 2 3 gün içinde gelmezse...
  3. D

Nays ile alışveriş yapma

Nays sanal karttır. Uygulamada sanal kart bilgilerinizin hepsi yazar
  4. D

Nays ile steam cashback ?

Hocam merhaba ben 3 şubatta crysis serilerini aldım cashback ile 1 hafta oldu neredeyse gelen giden yok 3 iş günü içinde gelir dediler 6 iş günü oldu gelen yok halen her gün müşteri hizmetlerine bağlanıp söylüyorum kayıt açtık falan diyorlar bir iş yaptıkları yok böyle uygulamanın Allah belasını...
  5. D

!! Nays Saçmalığı !!

Banada kem küm ettiler ama 1 2 gün daha bekliycem
  6. D

!! Nays Saçmalığı !!

bi kaç gün daha bekliycem gelmezse yeniden yazacağım
  7. D

!! Nays Saçmalığı !!

Diğer durum içn yazdım 2 saate hesabınıza yansır dediler halen gelen giden yok cashback i bekliyim bakalım
  8. D

!! Nays Saçmalığı !!

2 gün önce bir yakınımı linkim ile davet ettim kayıt ettrdim halen 25 TL gelmedi. Canlı desteğe yazdım kayıt yaparken çıkmıştır vs vs dedi yaparken ben bizzat yanındaydım gördüm yardım ettim hakkımı yediler. 2. olarakta Nays ile Steam alışverişi yaptım %20 cashback halen vermedi böyle saçmalık...
  9. D

Üniversite öğrencisine en yüksek kredi kartı limiti veren banka hangisi

Akbank a bak dostum istediğin kadar çekebiliyorsun diye biliyorum benim arkadaş kullanıyor 500 alıyor 502 tl falan ödüyor faiz ile
  10. D

Üniversite öğrencisiyim ama axess öğrenci kartı vermedi napmalıyım?

Kart ne işe yarıyor tam olarak ? Bende üniveriste öğrencisiyimde yararlı bir şeyse yararlanmak isterim
Top Bottom