Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

Baktım iptal etmişler, saldım artık yeter
  2. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

Buna başvurdum az önce aidatsız diye, 10-20 verseler yeterli. Şu an nakitim de akbankta, bu güzel olur o yüzden
  3. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

Kart gelmediği için ve nerede olduğunu bilmediğim için kapattırdım. Play vardı, ona da limit açılmadı normalde 15 verecek diye gözüküyordu başvururken. Şimdi gene kimse vermiyor herhalde, garip 😅
  4. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

Ziraat kapalı yazıyor da neden 2000 yazıyor bilmiyorum. Garantiye hala giremiyorum :D Kart varsa kullanmadan soğutmuş oldular zaten
  5. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

Sen kredi notundan bahsedince merak ettim findekse baktım notum şu şekilde gözüküyor Daha da garip bir şey keşfettim az önce :D Limitlerim bu şekilde gözüküyor. Gözüktüğü gibi o tarihlerde Bonus Genç'e başvurmuştum sanırım ilk olarak. Görüntülü görüşme gerçekleştirdim mi hatırlamıyorum...
  6. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

HangiKrediye girdim baktım enpara 35 gözüküyordu tc girince 15'e düştü bir sonraki adıma geçince de bu ekran :D:D
  7. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

Dur bakalım onu da vermeyebilirler. Kart ararken birçoğunun müşterisi olmuş bulundum :D 0 faizler yeni müşterilere oluyor
  8. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

konudaki örneği o şekilde yaptım, playi de uygulamadan başvurmuştum
  9. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

30u geçmiştir ya. Yukarıda bahsettiğim yapıkredi play olayında ilk başta başvuruyu yarım bırakmıştım sonra tekrar başvurmama müsade etmedi, bekleyip öyle başvurdum Kredi %0 faizle verirlerse alırım, altın gümüşte veya ppf'de falan durur sonra aylık çeker öderim, onu pek denemedim.
  10. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

Öğrenci normal fark etmiyor sanırım şu an hiçbir şey alamıyorum galiba Bu arada YapıKredi Play açılmıştı limitsiz olarak, halen aynı şekilde duruyor, ondan sonra kapattım ziraati. Bankayı aradım onlar da bu attığım sms'tekilere benzer şeyler söylüyorlardı. Özel kamu çok bankayı denedim ama...
  11. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

hemen hemen aynı zamanlardan kartlar, üniversite dolayısıyla ziraat biri hiç çalışmıyordu iş bankası 50 mi 60 mı ne açalım demiş öyle açtılar, banka teklif etmiş yani diğeri de o zamanlar sigortasız asgari ücretin altında çalışıyordu, ziraat 50ye çıkarmış otomatik, şu an sigortası var sanırım
  12. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

evet lisans 4. sınıf gözüküyorum ama yarım dönem uzadı 1.5 yılım falan daha var aslında 1728739152 30 günden fazla geçmiştir ama aynı. Gelir yok evet doğru ama temiz kullanıyorum borç konusunda falan, nakit de gözüküyor bankada. Benden daha kötü kullanan ve daha az nakit barındıran benim...
  13. DeveloperRedneck

Kredi Kartı Vermiyorlar

Merhaba arkadaşlar. Birkaç ay öncesine kadar Ziraatte 8.000 kredi kartı limitim vardı, YapıKredi Play'e başvurdum 15.000 verileceği gözüküyordu. Ben de ziraati kapattım ama YapıKredide limit açılmadı. O zamandan beri diğer kredi kartı başvurularım da direkt ret yiyor, 2.000 bile açmıyorlar...
  14. DeveloperRedneck

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Bende de yok, bayağıdır da kullanıyorum aslında
  15. DeveloperRedneck

Ekstre taksitlendirme hk.

Direkt sorun, sorabilir miyim diye sormayın
  16. DeveloperRedneck

Nays E-ticaret %20 Cashback

Konuyu açmak için girmiştim ben de
  17. DeveloperRedneck

Nays Şubat Ayı Kampanyaları (Cashback 50Tlye Düştü)

Müşteri çekip 1 yıl sonra yok oluyolar İçerde para unutan olur kullanırız mı diyolar acaba dertleri ne çözemedim nasıl para kazandıklarını vesaire
  18. DeveloperRedneck

Burda tavuk döner 70-80 lira valla alınmıyor Herhalde çiğ köfte dürüm bile düşmüyodur o paraya 😅
  19. DeveloperRedneck

Düştü* 50 lira için uğraşmam gibi
  20. DeveloperRedneck

Mediamarket 200'e kadar veriyo ama 1500 üstüne %10
Top Bottom