Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Her kullandığımda %90 cashback vermezse almam
  2. Enivici Vokke

Nays cashback nasıl çalışıyor?

Gelmeyecek mi acaba cashback iş bankam yok diye? Benim Nays üyeliğim doğrulanmış değil. Canlı temsilciye bağlan falan diyor. Zorunlu mu bu cashback için?
  3. Enivici Vokke

Benim öyle bir hesabım yok.
  4. Enivici Vokke

https://www.hepsiburada.com/adidas-runfalcon-3-0-tr-erkek-kosu-ayakkabisi-p-HBCV00003UT3A5?magaza=korayspor Bu ayakkabıyı aldım sepette 1.274 TL'ye düştü indirim vardı. Naysa yeni üye oldum ve 1.300 TL para attım içine sonra da ayakkabıyı sipariş verdim dümdüz nays kartımla. Şimdi bana %10'u...
  5. Enivici Vokke

Pokus paramı yatırmıyor

Trendyol'da 200 liraya harcamaya 50 lira iade ediyor. Yoksa işim olmaz zaten niye kullanayım.
  6. Enivici Vokke

Pokus paramı yatırmıyor

Hesaba para göndermek 2 dakikada gerçekleşen bir şey normalde. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Paramı çaldılar, paramı vermiyorlar yazmıyor başlıkta. Yatmıyor para işte, onaylanmıyor. Not: 15. dakikada onaylandı işlem.
  7. Enivici Vokke

Pokus paramı yatırmıyor

240 lira attım Pokus hesabıma. 10 dakikadır ''bekleyen işlemlerim'' sekmesinde duruyor para. İşlem onaylanmıyor bir türlü. Bu kadar uzun sürmesi normal mi?
  8. Enivici Vokke

Pokus hesap onaylanması ne kadar sürer?

Trendyol'dan 50 TL indirim alacaz diye bütün bilgileri sattık. Ne zaman onaylanır hesabım? Beklemede şu anda. Alacağım ürünün indirimi biterse deliririm.
  9. Enivici Vokke

Papara'ya Prime %50 cashback geldi

Prime zaten beleş bi de yarıya düşüyo xd
  10. Enivici Vokke

Pokus 75 TL gelmedii

Gösterir misiniz açtığım 50 tane konuyu?
  11. Enivici Vokke

Pokus 75 TL gelmedii

trendyoldan 275 liraya ürün aldım ve bugün ayın 1'i saat de akşam 5 oldu. Ama 75 tl iade pokus tarafından sağlanmadı. Daha önce başına gelen oldu mu?
  12. Enivici Vokke

Pokus Kart Cashback'i Yatırmadı?

Ben bekliyorum hala 2:30 oldu gelmedi
  13. Enivici Vokke

Öğrenciler Bankkart-Kredi kartı alabilir mi?

Kanki dediğim gibi, 1 haftalığına işe girdim sadece. 6 aydır kullanıyorum ama, çalışmıyorum yani.
  14. Enivici Vokke

Öğrenciler Bankkart-Kredi kartı alabilir mi?

Ben 1 haftalığına işe girdim diye maaş kartı çıkartmıştım. Hala kullanıyorum. :p
Top Bottom