Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Yemekpesit sipariş odemesi için yardım

dostlar merhaba cok hızlı yemeksepetinden yemek soyliyecegim ama kartımda temassız yok kapıda kredi kartı secenegi ile soylesem sifreli sekilde odeme ihtimalim varmı cunku genelde kuryeler post makinesi yerine telefon nfc ile odeme alıyor diye gormustum online sekilde odeyemiyorum onu eleyin direk
  2. Eymenzz

Steam calınan hesap için yardım

dostlar merhaba arkadasımın steam hesabına birşeyler olmus heaba giremedi steam destek ile konustuk klasik alınan oyunların kart bilghilerini istediler ben alıyordum ona oyunları hediye diye benimkimi yazdık kabul etmediler simdi oda hatırlamıyor cok eskiden ya papara yada ininaldan almıstı oyun...
  3. Eymenzz

Ön ödemeli kart tavsiyesi

papara al veya tosla alabilirsin
  4. Eymenzz

Steamden aldıgım oyunun eksi bakiyesi yansıdı ama para beklemede gozukuyor

dostlar merhaba simdi ben 12 haziran persembe steamden oyun aldım para eksi olarakta bana yansıdı ama kart harcamalarında para beklemede yazıyor bu neden oluyor oyunu kullanılabilir limitten almıstım bu arada bu normal birşeymi acaba
  5. Eymenzz

Maximum karta Akbanktan para yatirilirmi

Dostlar merhaba maximum iş Bankası kartims Akbank ATM lerinden para yatırma bilirmiyim
  6. Eymenzz

Maximum mobil farklı işcep farklı borç gosteriyor

Dostlar maximum kartım var işcep de borç 245 TL diyor maximum mobilde 270 TL diyor neden böyle ikiside aynı kartı gösteriyor
  7. Eymenzz

İninalde param kaldı nasıl alırım

acılana kadar cekemessin belki yıllar belki aylar belki hiç bir zaman acılır ama acıldıgında o paranın degeri kalırmı iste o bilinmez
  8. Eymenzz

Paparaya su anda ptt den para yukleniyor mu?

https://store.steampowered.com/app/3533100/Wrap_House_Simulator/ boyle yemek oyunları guzel oluyor
  9. Eymenzz

Oyun bekliyordum bugün çıktı🙃
  10. Eymenzz

dostlar merhaba suanda paparaya atmden para yatırım harcama yapabilirmiyiz atm akbank degil ama ptt
  11. Eymenzz

Işcep uygulamasına girebiliyormusunuz

dostlar iş cep uygulamasına giremiyorum sistemsel bir hata diyor sizdede oylemi
  12. Eymenzz

Paparaya noldu aga ne zaman düzelir

ininalı unuttum bile siz diyince aklıma geldi 200 tl gitmişti :kedi:
  13. Eymenzz

Param PAPARAda kaldı nasıl alabilirim ?

açılıcakmi sizce hocam
  14. Eymenzz

Papara kart ibana para atmak için yardım

dostlar selamlar papara kartımı onayladım bana ozel bir iban verdi babam bana iban ile para atarken acıklamaya falan bir şey yazmaya gerek varmıdır acaba
  15. Eymenzz

İban numarasını bulamıyorum

İstemiyor demekki seni neden zorluyorsun dekont bulamassin diye biliyorum
  16. Eymenzz

Papara hesap dogrulamada nvi numarası istiyormu

dostlar merhaba paparayı onaylıyacagım ama birşeyi merak ediyorum papara dogrulama sırasında NVİ numarası istiyormu
  17. Eymenzz

Nays kullananlar yardımcı olurmu

nasıl yapılıyor sanal karta para yukle dedigimde kredi banka kartı düzenli para yukleme eft havale telefondan para yukleme opertorer ile ihtiyac kredisi birde QR gordum onu atm ye okutuncamı yukleniyor acaba birde hangi atmlerden yıkleniyor
  18. Eymenzz

Evet var ama ATM'den para yukleniyormu
  19. Eymenzz

İyzico sanal karta atmden para yukleniyormu
  20. Eymenzz

Ne önerirsiniz şuan annemin TC sini kullanicagim ama e devletten nvi numarası istemeyen bişe varmi
Geri