Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Kart kiralama ile ilgili

28.000TL ceza almıyorsun. Başkasının hesabındaki parayı senin hesabına aktarıyorlar, üstüne senin crypto hesabından bu parayı kendi crypto hesaplarına aktarıp, yanlışlıkla buna para gönderdim diye şikayet ediyorlar. Kendi banka hesabındaki parayı crypto hesabına gönderip onu da başka bir cüzdana...
  2. Faveouls

Kart kiralama ile ilgili

Discord vs. var ise ver anlatayım. Çok problemli bir şey, çok yakınımın başı yandı aman diyeyim.
  3. Faveouls

Bankadan Papara'ya para atarken zaman sınırı var mı?

Papara çok sapıttı bu aralar. Para geri iade etmemeler, aylık cashback paramın gelmemesi, banka hesaplarımdan gönderdiğim paranın ulaşmaması papara hesabıma ve müşteri hizmetleriyle uğraşa uğraşa aldığım param olsun. Zaten Devlet yasakta koydu biliyorsunuz kripto para sitelerine papara için...
  4. Faveouls

GPAY Ödeme Sistemi Güvenilir mi?

Absürt sitelerle uğraşma. Kabasakal, Dijipin, ByNoGame gibi güvenilir siteleri tercih et.
  5. Faveouls

Tosla'da para yatırırken kaç TL kesiyor?

Bunlar sorun değil ki, güvenlik açısından öyle ve bence daha iyi. Üstelik e-posta hesabınız nasıl silindi ki?
  6. Faveouls

Tosla'da para yatırırken kaç TL kesiyor?

Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz ki? merak ettim, bende papara kullanıyorum ayda yılda bir sitesine giremiyorsunuz o kadar. 2 yılı aşkın süredirde papara kullanıyorum.
Top Bottom