Arama sonuçları: *

1. Foxt

Hepsipay taksitini ödemezsem ne olur?

Ön ödemeli kart olduğu için borç yazılmıyor dostum.
  2. Foxt

Hocam tam hatırlamıyorum ama ödemeyi geciktirdiğiniz her hafta için sanırım %9 bir faiz biniyor.
  3. Foxt

dolandırmak demeyelım de çakallık dıyelım hocam 1702901098 ödemeye %500 faiz binince gelemeyen pismanlık
  4. Foxt

kart ekstresı kesmesı ıcın kredı kartı olması gereklı kanka.
  5. Foxt

yok hocam benım yapım boyle cakallıga calısıyo hep kafam, ha tabi mapusta bana bakacaksanız deneyebılırım
  6. Foxt

20 ayrı hesaptan 6k lımıt kullanıp ınt*har edecegım 1702898049 o da var :D 1702898050 o da var :D 1702898090 Dolandırıcılıga gıren bırsey oldugunu zannetmıyorum aslında, dava durumunda taksiti unuttum kartımı da kapattım diyip suclamaları aklayabılıyorsun
  7. Foxt

Kanka hiçbir kredi sözleşmesi imzalamıyorsun benim anlamadığım nokta da burası zaten nasıl ödemelerini garanti altına alıyorlar?
  8. Foxt

Arkadaşlar Hepsiburada da hepsipay diye bir sistem var, 6000 liraya kadar nakit satın alım yapabılıyorsunuz ve bunu taksıtlerle odeyebılıyorsunuz, ayrıca kredi kartına da ihtiyaç yok. benim anlamadığım ben herhangi bir hesaptan bunu satın alabilirim ve ürün elime ulaştığı zaman kartımı...
  9. Foxt

arkadasimin dogrulama kodu bana geldi?

denedikten sonra donus yapicam 1686574216 dediginizi denedim bu sekilde kayitliymis, ama hala anlam veremedim neden benim yeni kartim arkadasimin numarasina kayitli
  10. Foxt

imkan dahilinde degil kartimi gormedi bile alali 1 hafta oldu
  11. Foxt

durum cidden cok garip anlam veremiyorum 1686573803 dostum onun telefonundan asla kullanmadim kartimi
  12. Foxt

arkadasim faturasini odemeye calisirken kayitli kart olarak benim kartim cikiyor fakat hicbir sekilde ne kartimi kaydetti ne de faturasini benim kartimdan odememiz gibi bir durum yasanmadi, nasil boyle birsey olabilir???
Top Bottom