Arama sonuçları: *

1. Fransali

Hangi bankadan hesap açmamı önerirsiniz?

1 devlet : ziraat 1 özel : iş bank 1 de nays , papara
  2. Fransali

Nays'a para yatırdım parayı geri verdi ama hesabıma yattı

Nays ta bu tarz hatalar çok fazla oluyor. Ama 7-8 ay önce 10 kat daha kötüydü. Kısa sürede çok fazla gelişti. İndirimler azaldı orası ayrı. Ama naysın arkasında sağlam bütçe ve iş gücü var, Hakkınızı kolay yemezler ama alacakları varsa alırlar bir şekilde :)
  3. Fransali

Banka kartımla İnternetten alışveriş yapamıyorum

gerekmiyor ,banka kartı yeterli . Banka dan bankaya farklı olabilir. 2 tane banka hesabımın olmasına rağmen. Tüm ödemeleri NAYS ile yapıyom tavsiye ederim. Yakında kartı da çıkıyor
  4. Fransali

Banka kartımla İnternetten alışveriş yapamıyorum

sanal kart kullanmayı dene
  5. Fransali

16 yaşında birisi kart çıkartıp borsada alım yapabilir mi?

18 yaşını doldurman lazım 1709212068 Annenin hesabı ile yapabilirsin
  6. Fransali

Borç yiğidin kamçısı mı gerçekten?

Babanın borcunun sen niye ödüyon . Dava açarım fln de . Ama kefil olduğun için umursamayabilirler gerçi. Halka arz en mantıklısı . Ama kısa vade de halk arz çok kazandırmaz. 3k lık arz gelse . 2 ye katlarsın 1 ay sonra. Hiç yoktan iyi ama tabi ki
  7. Fransali

Ücreti ödenmiş kimlik yenileme randevusu iptal olursa iade gelirmi

iade almak için çok uğraşman lazım, iadeye gerek yok. Yatırdığın ücret geçerli
  8. Fransali

Hangi bankayı neden kullanıyorsunuz (Kredi Kartı / Banka Kartı)

Kredi kartı kişiden kişiye değişir ,özel bankalar daha iyi sanırsam. Sizde birtane kredi kartı için bir bankaya karar verin, zirrat hariç gerisini kapatın.
  9. Fransali

Hangi bankayı neden kullanıyorsunuz (Kredi Kartı / Banka Kartı)

Bence herkesin 3 veya 4 hesabı olmalı, neden çünkü bazı işlerde devlet bankaları bazı işlerde özel bankalar iyi. 1-Devlet banksı:, Ben zirrat seçtim 2- Özel Banka olarak İş Banası ,maximum ve Nays için çok iyi artıları var. 3-Ön ödemeli kartlar. Papara / Nays. Para Komisyon yok denecek kadar az...
  10. Fransali

Nays ve geri ödediği ücretler

Mediamarkta hala 200 tl olması lazım. Varsa oradan değerlendir.
  11. Fransali

18 yaş üstü en iyi banka hangisidir?

Hocam siz paparaya şükredin diğer bankalar daha beter. Onun dışında ziraat ve iş en mantıklısı. Bor devlet bir özel banka olsun yeter
  12. Fransali

1 Ocak 2024 itibariyle sözleşmeli papara hesabına geçebilmiş miyim?

önemli değil hocam, güle güle kullanın. Açıkcası ödemeleri papara ile yapmasam da para yükleme ve gönderme işlemlerinde kullanıyorum. Ücretsiz gayet basit bir arayüzü var. Limitleri de gayet yeterli.
  13. Fransali

1 Ocak 2024 itibariyle sözleşmeli papara hesabına geçebilmiş miyim?

Hesabım limitler kısmında yazar
  14. Fransali

Nays para iademi vermedi (steam)

Yok hocam mesajlaşma şeklinde 1703976815 Mantıkken öyle ama ön yüklemeli kartlar bu konuda biraz sıkıntılı steam iadeler uzayabiliyor mesela papara bir keresinde 22 gün de anca iade etmişti.
  15. Fransali

Nays para iademi vermedi (steam)

Desteği güzel ilgileniyor . Ama maalesef steam iade süreleri berbat. Paranız kalmaz merak etmeyin sesteğe yazın sadece.
  16. Fransali

Nays kart ile ilk alışverişim sorun yaşar mıyım?

Epic de kullanmadım ama nays ile herhangi bir sorun yaşamadım.
  17. Fransali

Nays'dan 8 Aralık'da 1.Yıla Özel Kampanya! (TAHMİNLER)

Kart ile iban ile ATM den ,neredeyse her yol ile oluyor
  18. Fransali

Bende ödeme sorunları yaşamıştım . ALtyapı olarak ödemelerde ,cashback sisteminde. giriş çıkışta parmak izi olmaması ,hala özel ibanı olmaması 18 yaş altında gerçekten aşırı kısıtlı limitlere çok problemli para göndereme sistemine sahip. Ona rağmen sırf cashback verdiği için kullanılıyor. Ama...
  19. Fransali

Kampanya konusnunda sıkıntı olacağını sanmıyom. Nays kullanan çok fazla 18 yaş altı var sonuçta. 1701889273 O halde bana 2k dan fazla geliyor SDCFVGBHNJMKLOŞÇ Yapmazlar öyle
  20. Fransali

müşteri hizmetlerine ulaşmayı deneyin. Mesaj ile
Top Bottom