Arama sonuçları: *

1. Frecksloin

Tosla Kartta max 2750 Tl mi yatırılabiliyor?

aylık yazıyor kanka ay başına 2750tl yükleyebiliyosun
  2. Frecksloin

Tosla Kartta max 2750 Tl mi yatırılabiliyor?

Tosla karta aylık max 2750 tl yatırabileceğim ve bu limitin her ay yenilendiğini biliyorum, fakat sorun şu ki almak istediğim bir ürün 3500 tl, bugün mart sayılıyor bir kısmını yatırsam ve 1 nisanda tekrar 800 TL yatırsam limiti destekler mi?
  3. Frecksloin

Biri kartımdan Discord nitro almış ama kim bilmiyorum

tek 1664654968 yapıyprum hocam
  4. Frecksloin

hayır hiç almamıştım hesabımda da nitro gözükmüyor şu an
  5. Frecksloin

kartımda 32 tl küsür vardı geçen ay yatırmıştım bugun bi bakayım dedim spotify odemesi için. biri aylık dc nitro almış dekont falan var gönderen kısmında adım soyadım yazıyor ama ben dc nitro satın almadım hesaba 1 aydır girmiyorum. destek hattına yazdım nasıl yardımcı olabilirim diyor derdimi...
  6. Frecksloin

18 Yaş Altı İçin Banka Hesabı Önerisi

bildiğim kadarıyla hiçbir banka 18 yaş altına kendi adına hesap vermiyor, ailenden birinin adını kullanarak hesap alabilirsin
  7. Frecksloin

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

Sen de Nays indir, her an ücretsiz para gönder/al, kullandıkça nakit para kazan, alışveriş fırsatlarını yakala. https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=4846b896-7bac-46c0-8525-78908f3c8a62 Davet kodum, kullanırsanız sevinirim
  8. Frecksloin

Papara Kullanım Sözleşmesi Değişiyor.

1250 tl ayşık harcama limiti hocam. eğer doğrulanmış hesapla kullanırsanız 50000 tl
  9. Frecksloin

Papara karta para yatırma hakkında

16 ama annemle konuşurum
  10. Frecksloin

yani 20k yatıracaksam 20000x2/100=400tl kesecek?
  11. Frecksloin

max 500 tl ücretsiz para yatırabiliyorsun diyor sitede. series s alacağım yaklaşık 5k yatırmam gerekiyor. 500 tlden sonra ne olacak? konsol yanına pc de alacağım bu sefer yaklaşık 20k yatırmam gerekecek. çok para çekecekse kart alternatifi veya faklı ödeme yoolları hakkında bilgi verebilir misiniz?
  12. Frecksloin

İninal kartını nereden satın alabilirim?

Paparaya nasıl yükleme yaparız?
  13. Frecksloin

peki hangisi daha iyidir, papara mı tosla mı? ve söylediklerinizi nereden bulabilirim?
  14. Frecksloin

Soru başlıkta, birkaç arkadaşta gördüm, nerede satılıyor ya da nereden çıkarabşlirim?
Top Bottom