Tosla karta aylık max 2750 tl yatırabileceğim ve bu limitin her ay yenilendiğini biliyorum, fakat sorun şu ki almak istediğim bir ürün 3500 tl, bugün mart sayılıyor bir kısmını yatırsam ve 1 nisanda tekrar 800 TL yatırsam limiti destekler mi?
kartımda 32 tl küsür vardı geçen ay yatırmıştım bugun bi bakayım dedim spotify odemesi için. biri aylık dc nitro almış dekont falan var gönderen kısmında adım soyadım yazıyor ama ben dc nitro satın almadım hesaba 1 aydır girmiyorum. destek hattına yazdım nasıl yardımcı olabilirim diyor derdimi...
Sen de Nays indir, her an ücretsiz para gönder/al, kullandıkça nakit para kazan, alışveriş fırsatlarını yakala.
https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=4846b896-7bac-46c0-8525-78908f3c8a62
Davet kodum, kullanırsanız sevinirim
max 500 tl ücretsiz para yatırabiliyorsun diyor sitede. series s alacağım yaklaşık 5k yatırmam gerekiyor. 500 tlden sonra ne olacak? konsol yanına pc de alacağım bu sefer yaklaşık 20k yatırmam gerekecek. çok para çekecekse kart alternatifi veya faklı ödeme yoolları hakkında bilgi verebilir misiniz?