Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

18 yaş altı ilk imza kartı için tek veli yetermi

Yeterli 1738513997 Bende
  2. Göktürk ArdaHan

Bedelli askerlik ödememi yaptım sisteme düşmedi

Ben kendi kuzenimdende gördüm hasta ayağına giderekten izni işte ziyarete gelenleri falan derken 6 ayı su gibi geçirdi ben sadece kendi düşüncemi sundum ve fikrimi beyan ettim gereksiz olduğunu söyledim ama kendi düşüncemle dedim bakın hani iyice ısrar ederseniz bu konuyu 2.bir konuya tam...
  3. Göktürk ArdaHan

En Türk En Asker Olma İle Alakası yok bak ben ne diyorum boşuna para vermeye gerek yok zaten 1-3 ay hastaysan ameliyatlık durumun falan varsa derken gidiyo e izinleri falanda kat zaten askerliğin yarısı bitmiş oluyo devamlı bir işin varsa devredemiyorsan evet bedelli yaparsın ama normal çalışan...
  4. Göktürk ArdaHan

Devamlı bir kendi işin varsa devredemezsin falan bunu dedim ben askerlikte subaylığa direk oynamaya çalışıyorum ve demek istediğim şey verilen paranın gereksiz olduğu zaten izni hastanesi falan derken adam akıllı askerlik yapmadığını söylemek istiyorum yani verdiğin paraya değmez ama siz bu...
  5. Göktürk ArdaHan

Sen kendini farklı soylara dayanan devletler ile bir tutamazsın senin arkanı kollayan olmaz Türk'ün Türk'ten başka dostu olmaz onların vatanı yıkıldığında milletleri bir başına kalır başlarındakiler bi şekil kaçarda Aziz Türk Milleti Bunu Yapamaz Vatanını Sahipsiz Bırakamaz Türke Sahip Çıkan Yok...
  6. Göktürk ArdaHan

Sen önce uslubunü değiştir ondan sonra bana bu şekilde konuş benim demiş olduğum cümle bu nitelikte değil birçok kişiyi buraya çekerim bunu kanıtlarımda askere giden herkes mareşal olmuyor ama silah eğitimi almış oluyor nöbetini yapmış oluyor sen bu zihniyetle ilerlersen bugün senin yaptığın...
  7. Göktürk ArdaHan

Ben saygısızlık yapmadım mesajımı okudum yok saygısızca sayılacak bir şey yazmamışım sadece bedellinin gereksiz oldugunu zaten şöyle böyle durumlarda şu kadar süre düştüğünü ve ülke bunca sıkıntıdayken askeri gücün zayıflatıldığını söylemişim bedellinin gereksiz olduğunu söylemişim çıkıpta...
  8. Göktürk ArdaHan

Bedelli gereksiz para hasta veya ameliyatlık durumun olsa 1-2 ay yatış zaten sonra işte izniydi vesayre derken 6 ayın yarısı gidiyo zaten ondanda niye kaçıyorsunuz anlamıyorum ülke askeri güç yönüyle zayıflatılıyor zaten hani devamlı çalışan bir şirketin olur bu süreçte şirketi yönetebilecek...
  9. Göktürk ArdaHan

Banka hesabıma yüklü miktarda para gelirse sıkıntı olur mu

Olur yetkililer ile konuş parayı varsa 2-3 banka hesabına her ay belli miktarda parça parça attırt gerekse 2-3 ay daha bekle bu süreçte ama başın ağrımasın işe vergi girmesin
  10. Göktürk ArdaHan

Banka hesabıma yüklü miktarda para gelirse sıkıntı olur mu

Olabilir devlet ufaktan bi merak edebilir paranın kaynağını veya banka
  11. Göktürk ArdaHan

ininal şok 2 tl den fazla kesermi

İninal senden aylık kesiyor ve atm'ler için bankalar ile anlaşması yok paparada var papara al derim aylık belli ücretsiz yatırma ve çekme hakkı bile oluyor
  12. Göktürk ArdaHan

amazon tr den alışveriş yaptım ama bilgilerim çalındı

Geçen aynısı bana geldi ben direk aradım sordum evet dolandırıcı onlar dediler ve bunu yaparken sadece mesajın geldiği numaraya bakıyorlar zaten
  13. Göktürk ArdaHan

💳 KREDİ KARTI HARCAMALARI PATLADI! 🔥

Bu dediğinle diğer sözünün anlamı farklı ama bu koşullarda insanların kişisel olarak ihtiyaçları minimum seviyede dahi olsa mecbur kredi çekiyor o ayrı
  14. Göktürk ArdaHan

Knk ben Atatürk'çüyüm ekonominin ne durumda.olduğunu biliyorum biz millet olarak 7/24 çalışan bi milletiz bizdeki gibi eşşek misali çalışan millet yok ama buna rağmen ekonomi bu durumda bu sebepten ötürü millet olarak ilk bankaları aşşağı çekmek zorundayız ha ben harcarım saçarım diyorsan kart...
  15. Göktürk ArdaHan

Yapabileceğimiz tek bir şey var kredi kartı kullanmamak kart ile alışveriş yapmamak mümkünse ayağımızı yorganımıza göre uzatıp bankalara para kazandırmamak
Top Bottom