Arama sonuçları: *

1. Glioma

Papara lite card alirken neler istiyorlar

Lite da TC istiyor, uygulamaya kaydetmek için TC vermen gerek.
  2. Glioma

Papara Black Card Alanlar, Kart Size Kaç Günde Geldi? Edit:Kart Geldi

Bana da bugün geldi toplam 8 gün sürdü
  3. Glioma

papara lite para gönderemiyorum

Evet, çünkü o 20 TL lite kartında değil papara hesabında. Kart sayısı önemli değil
  4. Glioma

papara lite para gönderemiyorum

Paparada kartta para olmuyor, para telefon uygulamasında oluyor. Yani Black Kart ekledikten sonra aynı parayı o kartla da harcayabilirsin.
  5. Glioma

Papara Kart Ücretleri

Bilemiyorum orasını
  6. Glioma

Papara Kart Ücretleri

Bildiği kadarıyla 1,04 TL + yatırılan tutarın %1,15 'ini kesiyor ininal, birde 2 TL aylık kesiyor.
  7. Glioma

Papara Kart Ücretleri

https://www.papara.com/fees-and-limits
  8. Glioma

Papara'ya girdim ne yapmalıyım?

20 TL yatırıp Steam cüzdan kodu alacağım
  9. Glioma

Papara'ya girdim ne yapmalıyım?

Ben de Papara alacağım gelene kadar sanal karta "kartsız işlemlele nakit yatır" bölümünden para yatırabilir miyim? Ya da hiç sanal kart oluşturmadan uygulama bakiyesine para atabilir miyim?
  10. Glioma

Papara Kart vs Tosla Kart

İki hafta da çokmuş :/ neyse bekleyeceğiz mecbur. Yardımlarınız için teşekkürler.
  11. Glioma

Tamamdır, Black kart alıyorum. Metal kart çok cezbedici gelirse belki geçerim ama çok da geçeceğimi sanmıyorum. Papara Black kart uzun sürede geliyor diyorlar, ne kadar sürdü sizinki?
  12. Glioma

Papara alırsam zaten Black kart alacağım. Sorum Tosla ile alakalı. Daha sonra Tosla da almak istiyorum, isimli ile isimsiz arasındaki farkı soruyorum :D 1619005025 Ne kadar var çıkmasına
  13. Glioma

Şu anda Papara çok kullanıldığı için galiba Papara alacağım. Bunun hakkında bilginiz var mı?
  14. Glioma

Peki İnternetten alınan isimli Tosla kart ile Şoktan alınan isimsiz arasında ne fark var?
  15. Glioma

Öyle bir şey duymadım hiç 1619000177 Toslada YT, Spotify, Netflix cashbacki yok
  16. Glioma

Var ama Steam cashback yok
  17. Glioma

Peki nedenini söyler misiniz? Çok arada kaldım şu an
  18. Glioma

Eksilmeyecek ama 2 kartı aynı anda almama ailem iyi bakmaz.
  19. Glioma

Peki Tosla internetten alınabiliyor mu? Alınabiliyorsa kaç günde geliyor.
  20. Glioma

Şu anda birçok kişi kullandığı için daha rahat olması açısından Papara alacağım galiba, daha sonra da Tosla alabilirim emin değilim. 1618996142 Papara kart bedava ama benim bahsettiğim Cashback sistemi
Top Bottom