Arama sonuçları: *

1. Gocer

Hangi banka kartı ??

Limit yok senin ve ailenden birinin kimliği lazım
  2. Gocer

Hangi banka kartı ??

istemiyolar
  3. Gocer

Hangi banka kartı ??

evet iş bankası mobil uygulamasını kullanıyorum 1630866157 bankaya gittik başvurduk yaklaşık 5 - 6 gün sonra geldi
  4. Gocer

Hangi banka kartı ??

Zamaninda bizde çok arastırdık ailemle iş bankasına gidip kart çıkardık is banakası ilk imza kartı diye geçiyor yılllık kullanım ücreti almıyor para cekerken ve yatirirken para kesmiyor internette kullanabiliyosun sadece iban ile para gonderemiyosun tavsiye ederim
  5. Gocer

Aileden gizli int ten alışveriş yapmak

kanka yaşın küçük çoğu şeyin farkında değilsin gidip ders çalışman senin için daha hayırlı
  6. Gocer

Dün akşam kartımdan alışveriş yaptım ama hâlâ para çekilmedi?

Hocam sonuç olrak ödemeni yaptın ürünün geldi kartından paranın çekilmemesi onların sorunu artık boşver
  7. Gocer

Yarısı peşin yarısı taksit yapabilir miyim?

Ben pc yi alırken 2 farklı kartla almıştık senin dediğinide yaparlar muhtemelen
  8. Gocer

Papara TC Vermek Güvenilir mi?

Güvenli
  9. Gocer

İninal Kart VS Papara Kart

ininal para kesmese daha iyi fakat herşeye para kesiyor ininal kullanılmaz papara daha iyi
  10. Gocer

18 Yaş Altı Kredi Kartı Alabilir mi?

kredi kartı alamazsın ailenle gidip banka kartı çıkarabilirsin ama ondada 16 yaş sınırı var galiba
  11. Gocer

KAÇ TL LİMİTLİ KREDİ KARTI VERİRLER ?

eyw sağolun
  12. Gocer

KAÇ TL LİMİTLİ KREDİ KARTI VERİRLER ?

beyler 9 ay sonra 18 yaşımı dolduruyorum bankaya başvursam kredi kartı için sizce en fazla kaç tl limitli kredi kartı verirler herhangi bir borçum yok askeri ücretli çalışıyorum
  13. Gocer

Tek başıma banka kartı alabilirmiyim?

ben 16 yaşımda babam ile gitmiştim kendime banka kartı çıkarmaya 18 yaş altına kart vermiyorlarmış anca babanı veya anneni velin göstermek zorundaymışsın bende babamı veli göstererek aldım kartın üstünde benim adım yazıyor kartı alırken velinle beraber imza atıyosun sadece kart çıkartırken...
Top Bottom