Arama sonuçları: *

1. Hakan06

Nays hesabıma ilk yükleme yapamıyorum

İşbankası ile yükleme yapmayı dene.
  2. Hakan06

nays papara enpara tarzı kartlarda en iyisi hangisi

Bu aralar kesinlikle NAYS ama fiziksel kartı olmaması bazen problem yaratıyor. Mesela a101den alışveriş yaparken karekodla alışveriş yapabiliyorum.BIM'e gittiğimde karekodla alışveriş olmadığından NAYS kullanamıyorum. Sadece sanal diyorsan açık ara NAYS. 1693312196 o değişti gibi biraz...
  3. Hakan06

Nays cashback hâlâ gelmedi

Pazarı sayma yarına gelmiş olur .
  4. Hakan06

Nays ve Papara Spotify Cashback

Normalde spotfy aile paketini hep papara ile alırdım ve %50sini geri veririrdi ama şuan aile paketi 55 tl ve sadece max15tl geri veriyor. Nays direkt %50 cashback veriyor mu spotfy için?
  5. Hakan06

Papara'dan gelen Trendyol sanal hediye kartını nakite çevirmek istiyorum.

Merhaba. Başlıkta yazdığım olayı nasıl yapabilirim? Eğer yapamazsam nakite karışılık takas etmek isteyen var mı?. 75TL hediye kodum var. Öğrenciyim ve acil paraya ihtiyacım var. İsterseniz Steam kodu olarak bile atabilirim(70tl).
  6. Hakan06

Papara hakkında sorularım

1 Ceza yiyenler illegal sitelere veriyordu kartları para karşılığı. Karapara aklamak için kullanıyorlardı ondan yediler. 2 ücretsiz ama anlaşmalı bankalarda. Şuanlık akbankta ücretsiz. Diğer bankalar kesiyor çok çok az bir miktarda. 3 Kullanım bedeli yok. Limitler aldığın karta göre değişiyor...
Top Bottom