Arama sonuçları: *

1. Handle

💳NAYS'MI PAPARA'MI?💳

Evet herkese çıkmadı ama test aşamasında yavaş yavaş dağıtıyorlar annem 6 aydır kullanıyor mesela ama babama hala davet gelmedi
  2. Handle

💳NAYS'MI PAPARA'MI?💳

Bende para kullanıyordum naysdan önce en büyük eksiği havale falan olmaması ayrıca verdiği cashback lerde naysa göre %10 daha az her türlü nays derim her ay LC den yaptığım 1000 TL lik harcamanın 100 TL si geri geliyor hb Amazon falan hepsi için geçerli bu
  3. Handle

💳NAYS'MI PAPARA'MI?💳

naysı çıktığı zamandan beri ailecek kullanıyoruz ben 17 yaşında olduğum için annemin adına hesap açtım annemin iş bankası hesabıda olduğu için hiç kimlik doğrulamayla falan uğraşmadım bütün limitler en yüksekte 50 bin tl falan aylık annem fiziksel kartını kullanıyor bende telefonumda nfc ile...
  4. Handle

Kredi kartı faiz işleri nasıl işliyor

Yok hocam tek bir banka hesabı var iş Bankası onda da sadece iki kartı var biri bankamatik diğeride maximum kredi
  5. Handle

Ödedim hocam asgariyi 1728239222 Şöyle söyliyim benim yaşım 17 hesap annemin o pek anlamadığı için uygulamadaki işleri ben takip ediyorum şimdi kredi kartının limiti 2k aldığımızdan beri aynı bazen ufak tefek şeylere kullandığımız için arttırma ihtiyacı duymadık ama bazen mobilya vs. Alırken...
  6. Handle

Hemen ödüyorum asgariyi şimdi. Kalanıda 14 ünden önce ödeyebilirsem öderim. 1100 kaldı 1728232111 Hocam peki bu limiti nasıl arttırabilirim talep oluşturdum ama reddeldi onaylanması için gelirin ne kadarı kadar limit oluşturmam gerek geliri 20 limiti 20 yaptım reddedildi bekliyordum zaten ama...
  7. Handle

Öyle yapayım hocam ama asgariyi ödediğimle tamamen ödemesiğime binen faiz farkını merak etmiştim
  8. Handle

Şimdi asgariyi ödersem 50 biniyor ödemezsin toplam 1300 TL ye ne kadar binicek
  9. Handle

Ben maximum kart kullanıyorum şuanda 1300 TL borcum var kesim tarihi ayın 4 ü son kesim ise 14 ü şimdi 14 üne kadar ödemezsem faiz mi bincek şimdi hiç bilmiyorum nadir kullanıyorum ondada hesap kesim tarihi gelmeden kapıtırık borcumu ama bu ay biraz sıkışığım kapatamadım ne olucak şimdi faiz...
  10. Handle

KREDİ KARTI LİMİT ARTTIRMA HAKKINDA

Faiz oranı nasıl hesaplanıyor mesela ben 100 lira çektim bugün hergün ne kadar ekleniyor nasıl hesaplanır birde nekit avans sayfasına girince 25 bin TL %25 hakkınızı falan var dedi tam emin değilim uyarı gitti sonra büyük ihtimalle bilginiz.vardır
  11. Handle

Her gün mü
  12. Handle

Peki normalde kredi kartından alışveriş yaptığımızdaki gibi nakit avansda da ay içinde ödeyince faizsiz oluyor mu bi nevi borç gibi yani
  13. Handle

Çok kullanmıyorum ayda yılda bir ne kadar yapsam mantıklı bence 15k yeterli
  14. Handle

Avans çekeceğim zaman 5k çektim diyelim 10 gün sonra maaşı alınca ödedim faiz var mı 1714028700 Taksitsiz çektiğimden günü gelene kadar ödenince faiz yok değil mi
  15. Handle

Annemin kart limiti şuanda 2000 tl aldığımızdan beri ben arttırmak istiyorum limit arttırmak kötü bişey mi ? bir mesuliyeti var mı ? yoksa normalde şuan nasılsa öylemi sadece rakamlar artıyor değil mi? ona göre arttırma yapacağım bu arada iş bankası maxımum kart nakit avans çekmek için yükselticem
  16. Handle

NAYS 100 TL kampanyası

Dün böyle bir konu açılmıştı Instagram da paylaşım falan yapınca 100 lira veriyordu geçerli mi hala nasıl yapılıyor ben yetişemedim
  17. Handle

PAPARA cashback kazanma taktiği

Attım istek
  18. Handle

Sildim agam görmeyen kalmadı 1677398032 DC ver atayım
  19. Handle

Olur :) kişisel kampanyaymış bu bazı kişilere veriliyor 1677393027 IBAN atimmi WODJWKSJJWX
  20. Handle

Ş 1677352925 Ben kanıtlamıştım bu arada videolu ve bir sürü resim ile hatta sonradan yazılanlara bakarsan yalan değilmiş videoda oluyor falan yazanlar var görürsün ama sildim kanıtlamıştım yani ortaya bir şey atıp gittiğimiz yok
Top Bottom