Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Atm kartımı sokunca şifre istemedi ne yapacağım ?

hocam dediğin doğru güncel atm olsa ve qr ı okusa tadından yenmez ama gerçekler üzüyor bizi :')
  2. Heath Ledger

Atm kartımı sokunca şifre istemedi ne yapacağım ?

hocam ne zaman qr kullansam karttan daha çok uğraşıyorum. qr ı okutcam diye canım çıkıyor yok güneşi engelle yok tam kutucuğun içine getir felan
  3. Heath Ledger

Borçlarımı ödeyemiyorum

hocam yeni borçlara kendini kapatacaksın. 3 ayda ödeyeceğin borcu faiziyle 6-8 ayda ödeyeceksin. bence önümüzdeki bir yılı eğlence açısından kapatmalısın. Yeni borç açmamaya çalış. Sadece ye ve iç gerekiyorsa tuvalete gitme daha az yemek için
  4. Heath Ledger

Discord ininal ödeme yöntemi onaylanmıyor sorunu

Usta ben de kendi sanal kartımla denedim olmadı. Forumda başkasından rica ettim içi boş sanal kartı, kimse vermiyor.
  5. Heath Ledger

İçi Boş Sanal Kartını Paylaşabilecek olan var mı?

Hocam sana kalmış o
  6. Heath Ledger

Hocam amacımı mesaj da belirtmişim
  7. Heath Ledger

yok mudur paylaşabilecek
  8. Heath Ledger

Arkadaşlar, Gamepass almak için kodu giriyorum daha sonra kart bilgisi girmemi istiyor. Hali hazırda kartım yok. Daha öncesinde forumdan bir kişi sanal kart bilgilerini paylaşmıştı. Ondan faydalanıyordum. ancak o kişi de iptal etmiş. Şuan kullanabileceğim bir kart yok. Yardım edebilecek olan var...
  9. Heath Ledger

ATM Paramı yuttu ne yapmalıyım

telefon sms ve mail geldi
  10. Heath Ledger

ATM Paramı yuttu ne yapmalıyım

ben internetten bir şey alcam diye karta para atmıştım. parayı aldı atm ama hesapta göstermedi parayı. bankayla felan konuştum 2 hafta içinde tekrar yatırdılar.
Top Bottom