Arama sonuçları: *

1. I

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

nays hiç kullanmadım cidden avantajlı mı?
  2. I

EN İYİ KREDİ KARTI HANGİSİ?

bi kart vardı gerçi papara gibi herkes alışverişlerde onu kullanıyordu adını unuttum ama :D naystı sanırım. alışverişlerde indriim sağlıyormuş.
  3. I

öyle aşırı bir harcamam yok internetten arada bir alışveriş+ yemek söylüyorum+ dışarı çıktığımda nakit kullanmıyorum onun yerine kart kullanıyorum genelde. aylık ortalama 3 k harcıyorum ama alışveriş yaparsam internetten bir şey alırsam bu değişiyor bazen :D
  4. I

asjgdkajsdgkjas hepsini deniyom diyorsun yani :D
  5. I

HOCAM limit konusunda sıkıntı yok istesem fazla alabilirim ama bazılarında harcadıkça kazandıran v.s oluyor ne biliyim öyle şeyler pek anlamam yani :D
  6. I

EN AVANTAJLI VE EN İYİ KULLANILABİLİR KREDİ KARTI HANGİSİ? ZİRAAT KULLANIYORUM AMA AVANTAJI YOK GİBİ VEYA BEN BİLMİYORUM.
  7. I

Papara Kart Hakkında Bilgi?

Uygulamadan verdim ben arka yüzünde yazıyor
  8. I

papara hakkında bir sorum olucak

anladım teşekkürler hesap onayı için kimlik fotosu istiyorda güvenilir demi bu papara
  9. I

kendi hesabım sorun yok.
  10. I

yok mesela ziraat internet bankacılığından atsam
  11. I

metal gereksiz ya ama güzel tabi. bide paparaya para atarken para kesiyor mu acaba
  12. I

anladım teşekkürler 1659263499 bide black kart mı isteyim en iyisi o heralde
  13. I

paparadan mı ?
  14. I

şimdi ben papara hesabı açsam kart gelmeden alışveriş yapabiliyormuyum internetten?
  15. I

hangi bankadan kart almalıyım?

valla en paradan vazgeçtim gibi papara alıp internet sitesinden alışverişlerde kullanayım diyorum. hem güvenlik amaçlı. bir şey alacağım zman alacağım kadar atar alırım. banka kartından bir dolandırıcılık olsa tüm para gider o yüzden papara alayım diyorum internet alışverişlerinde kullanmalık...
  16. I

enpara finansbankın bir şubesi gibi ama sadece atmler ortak ama sonuç olarak en para finansbank güvencesinde sanırım 1659201384 bu dediğin şekildede papara gibi yani :d:D.D
  17. I

en para finansbankın değil mi?
  18. I

yapılıyordur o kolaylık olsun diye diye düşündüm
  19. I

başvuruyon eğer verilebilirse size yani onaylanırsa görüşme sağlanıyor canlı
  20. I

netflix kullanmıyom ya disney plus çıktığından beri iptal ettim :D
Top Bottom