Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz?

Çalıştığım yerde zamanında Yapıkredi açmıştım ilk banka hesabı olarak kredi kartımı da Yapıkredi'den aldım Wada'ları çok seviyordum küçükken :D Gayet işimi görüyor. Taksit olanakları iyi.
  2. ImToretto

Nays kullanan varsa yardımcı olsun

kart numaramı birine vermiştim sanırım kullanım yapmış de kartımdan (bir yerden alış-veriş yap) ben yapmadım de yani kısacası. o zaman çalıntı muhabbetinden yaparlar :D :)
  3. ImToretto

ilginç bir durum. o zaman Nays müşteri hizmetlerine bağlanıp kart numaranızı değiştirmek istediğinizi belirtin. Bende çalınma gibi bir durum olmuştu o zaman değiştirtmiştim.
  4. ImToretto

Bende öyle bir durum olmuyor hocam Spotify için kullanıyordum. direkt görüyor. Birde nays uygulaması arkada belirli bir süre açık kalınca cvv'yi otomatik değiştiriyor(süre sayıyor girince fakat kabul etmiyor) bu yüzden uygulamayı komple kapatıp tekrar açın ve yeni CVV kodu versin onu yazıp...
  5. ImToretto

Papara Cashback anında yatıyor mu

Direkt yatıyor dostum satın aldığın gibi diye biliyorum.
  6. ImToretto

Nays steam para ekle kısmından yapılan alışverişlere cashback veriyor mu?

iade edebiliyorsanız edin. tekrar alırsınız. riske girmeyin.
  7. ImToretto

Nays steam para ekle kısmından yapılan alışverişlere cashback veriyor mu?

Benimde orada karttan para harcama yazıyor ama açıklamada Steam Purchase yazıyor. Yatmamıştı Cashback'ım müşteri hizmetlerine yazdım kayıt açtırdım. bekliyorum. Tahminimce senin orada yazmıyor vermeyebilir.
  8. ImToretto

Papara Kartima Para Yatirmaya Çalişirken Aldiğim Hata

Video değil ama anlatabilirim basit. Para yatır kısmına girin. Hesabına tanımladığın Banka/kredi kartı ile yatır var. oraya girin. Tekrardan para yatır'ı seçin. Banka/kredi kartı ekleyin.
  9. ImToretto

Papara Kartima Para Yatirmaya Çalişirken Aldiğim Hata

şuan tanımlanan kartla yatırılabiliyor.
  10. ImToretto

18 yaş altı garanti banka hesabı açarken gerekli olan belgeler

Aileniz ile gidin aileniz üzerinden oluyor kimlik vs yetiyor.
Top Bottom