Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

SANIRIM NAYS HACKLENDİ !

silmem gerekiyor mu acaba
  2. KSF Eren

🔴NAYS ve Fenerbahçe SK mobil hacklendi ❗️

bana bu şekilde geldi
  3. KSF Eren

SANIRIM NAYS HACKLENDİ !

Bu bildirim az önce geldi galiba nays hacklendi beyler
  4. KSF Eren

Ön ödemeli kart tavsiyesi

Nays kullanabilirsin. Ben şahsen her şey için nays kullanıyorum.
  5. KSF Eren

Ziraat banka kartı nasıl çıkaracağım?

telefonunda nfc varsa mobil uygluama üzerinden müşteri olabilirsin. Yoksa en yakın şubeye gidip sıra alıp beklicen :)
  6. KSF Eren

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

ben beyazını aldım daha gelmedi
  7. KSF Eren

Troy Kredi Kartına Visa veya Mastercard sanal kart oluşturulur mu ?

Merak edenler olduysa çözüm yolu kredi kartına 2. Kart çıkarmak oldu. Bankaya gidip konuşarak hallettik 1 tane kredi kart üzerinden 2 kart çıkartılmış oldu yani.
  8. KSF Eren

alternatif yok kredi kartıyla sadece taksit yapıldığı için oda troy en son kredi kartını visa falan çevircem heralde çevirme diye bişey vardı demi biliyonmu sen
  9. KSF Eren

Hem en iyi hizmeti veren hemde şuanda benim almak istediğim ürün hiçbiryerde bu fiyatta değil 2 katı fiyat çekiyor diğer siteler. Ben zaten doğduğumdan beri boykot yapıyorum. Ama bazı durumlarda mecburiyet oluyor malesef
  10. KSF Eren

Orda seçenek falan seçme olsa keşke direk onda hangisi uygunsa ona yapıyo galiba
  11. KSF Eren

Merhaba arkadaşlar amazondan bir ürün almak istiyorum ve o ürünü taksitle almak istiyorum. Kredi kartı troy olduğu için amazonda geçmiyor. Benimde aklıma sanal kart oluşturmak geldi ama sanal kart oluşturuncada onuda troy oluşturdu. Visa banka kartıma sanal kart oluşturduğumda mastercard...
  12. KSF Eren

Kredi Kartı Taksitlerimi Hepsini birden Ayı Günü Gelmeden Ödeyebilirmiyim

hepinize teşekkürler taksiti iptal etme diye bi ooay varmış uygulama üzerinden yapılıyormuş o şekilde bütün taksitleri bi anda ödedim ama müşteri temsilcisi alınan komisyondanda düşer dedi ama düşmedi neden acaba
  13. KSF Eren

Kredi Kartı Taksitlerimi Hepsini birden Ayı Günü Gelmeden Ödeyebilirmiyim

Mesela 12 ay taksitim var benim taksit yaparken o kadar param yokdu ama şuan elimde para var ve borçlarımın hepsini kapatmak istiyorum ayı günü gelmeden hepsini bi anda öde gibi bir seçenek varmı acaba bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim banka türkiye iş bankası
Geri