Arama sonuçları: *

1. LenKys

Kart yerine hesaptan çekiyor.

sen paranı karta yüklemişsin sanırım atmden çekip yüklerken hesapa yükle (mobilden yapılıyormu bilmiyorum)
  2. LenKys

Borç yiğidin kamçısı mı gerçekten?

icra takibi yaşamamış olsaydın kredi kartı çıkart toplu öde sonra ödemeni taksitlendir derdimde icra ve ödenmemiş kredi kartın karşına çıkar nakit avans hesabıda açtırmazlar
  3. LenKys

Bankkart verilen limitten daha azı gözüküyor

bakın bankaya gittim avans hesabı açtırmak için 5500tl limitli işte iş yerinden çalıştınıza dağir kağit cart curt onları istediler bide kraki kartı istermisiniz dediler 10,000 20,000tl lik tamam dedik evrakları tamamlayin kredi kartınıda başvururuz dediler neyse hepsini tamamladık bende dedimki...
  4. LenKys

bankaya gidicem birazdan umarım çözülür sorun
  5. LenKys

Hocam başvuru reddetti banka normal bir durum değil bu yani 26.000 TL limit veriyorlar giriyorum bakıyorum 15.000Tl yanlışlık olmuştur deyip başvuru yapıyorum reddediyor banka
  6. LenKys

yükseltme talebinde bulundum bakalım acaba daha kart gelemdi yani gelmeyi bırak daha üretilmedi bile o yüzden olabilirmi
  7. LenKys

26.000tl çıktı limit 15.000 gözükmesi normalmi herkeze olan bir durum mu bankaci bana limiti kullandıkça artar dedi
  8. LenKys

dostlar 26.000Tl lik Kredi kartı çıktı bankada başvurumu yaptım ve onaylandı telefona onay SMS geldi işte Bankkart basvunuz onaylanmıştir gelmeden önce Bankkart mobile girip dilerseniz işlem yapabilirsiniz diye girdimde ise kullanılabilir limit 15.000 TL gözüküyor ŞAKA GİBİ BANKAYA GİTTİM BANA...
  9. LenKys

Kredi kartı limitimin yüksek mi olması gerekiyor?

talep et belki limit artırımı olur
  10. LenKys

YARDIM! NAYS HEPSİBURADA CASHBACK VERMİYOR

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hepsiburada-muesteri-temsilcisiyle-yasadigim-enteresan-diyalog.660153/
  11. LenKys

Kredi Kartı Başvurusu için yardım eder misiniz

bilgin olsun 12 yapınca fiyatı artıyor örneğin 1000 TL ise 12 taksit ile 1400 olabiliyor sen ürünün fiyatına göre değil faizle birlikte olan fiyata bak
  12. LenKys

Steam kartımdan 90 TL aldı ancak oyun yok

müşteri hizmetleri,internet sitesinden destek kısmı
  13. LenKys

Steam kartımdan 90 TL aldı ancak oyun yok

hesabına düşmediyse eğer inial tarafında havuza düşmüş olabilir ininal ile iletişime geç
  14. LenKys

Tosladaki̇ Parayı Nasıl Papara'ya Aktarabi̇li̇ri̇m?

reşit olup akbank kartından atman gerek toslaya ancak böyle oluyor başka yolu yok
  15. LenKys

zirat bankası kartım ile online alışveriş yapamamıyorum

sorunum başlıkta acaba ziratın online da bir sorunumu var kardeşimde giremiyor
  16. LenKys

Bilgisayar almak için faizsiz kredi tavsiyesi

verirler her bankanı farklı prosüdürü var hepsine gidip danışman lazım iş banksı ile ziraata gitmeni öneririm
Top Bottom