Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

18 Yaş Altı Garanti Kart Veriyor mu?

Bilmiyorum sallamış gibi geldi istersen kart sipariş et adın yazılı özellikle mastercard istediğini söyle üstüne basa basa onlar inatla troy veriyor
  2. Lgoyü

18 Yaş Altı Garanti Kart Veriyor mu?

İsim yazmasın diyorsan orda veriyorlar ama troy özellikle mastercard istediğini söyle
  3. Lgoyü

18 Yaş Altı İçin En İyi Banka Hangisidir?

Ailemle açacağım zaten.
  4. Lgoyü

EFT Havale vs. yapabiliyormuyuz ve istediğimiz gibi para gönderebilirmiyiz birine
  5. Lgoyü

Bana daha çok kurumsal banka gerekiyor.
  6. Lgoyü

Yakın zamanda çıkaracağım ve sadece para yatıracağım, çekeceğim, para gelecek, göndereceğim vs. yani kredi kartı vs. mantığı olmayacak ayrıca internet alisverislerine açık olması çok önemli sizce hangi banka en iyisidir?
  7. Lgoyü

Papara Cashback anında yatıyor mu

Cashback anında yatıyor mu yoksa bekleyecegim bi zaman varmı
  8. Lgoyü

Kardeşim dolandırıcılara para atmış

Kardeşim ininaldan başka bir bankaya para atmak için +18 yaş gerekiyor ve adamın kardeşi +18 yaşında değil ve hangi terörist ininal açıcak o 39 TL için ???
  9. Lgoyü

Kardeşim dolandırıcılara para atmış

Hocam sizin ininal kartınızdan teröre paramı gider Allahınızı severseniz hadi ininalı geçtim 39 TL yi napsin teroristler 1679146636 Kanka az düşünsene ininal karttaki 39 TL yi napsın teröristler milleti korkutma hicbirsey olmaz giden parana olur sadece.
  10. Lgoyü

TRANSFERWISE HESABI PAYPALA BAGLANMIŞ OLAN VARMI ?

Transferwise hesabı felan çok bilmiyorum ama papapara vb. Kartlar paypala bağlanıyor diye biliyorum çekilip çekilmedigi hakkında çok bilgim yok ama
Top Bottom